Tri aktivne Slovenke so se navdušile nad čiščenjem s tem sesalnikom (VIDEO)

Tri aktivne Slovenke so se navdušile nad čiščenjem s tem sesalnikom (VIDEO) (foto: Philips) Philips
26. 5. 2021 Promocijsko sporočilo

Tri znane Slovenke, Antea Bitenc, Ajda Rotar Urankar in Tjaša Kokalj Jerala, so tri uspešne in zelo aktivne posameznice, ki jim ne zmanjka idej za izboljšanje kakovosti življenja.

Vse tri so poslovno uspešne, so pa tudi mame. Združuje pa jih prav tako skrb za telo in duha ter še ena malenkost. Vse tri za čistočo in red svojega doma skrbijo s Philipsovim sesalnikom SpeedPro Max Aqua. V času spomladanskega čiščenja so v skupnem videu prikazale svojo najljubšo lastnost tega baterijskega sesalnika in najljubšo različico čiščenja in vzdrževanja reda. 

Philips

Antea Bitenc je rada zelo aktivna v naravi, in ko si zaželi oddiha zunaj, je ne zmoti ne vreme, ne temperatura in ne tema. Vedno je pripravljena zadihati s polnimi pljuči na odprtem in s seboj mora po navadi vzeti tudi kakšnega svojega družinskega člana (tudi štirinožnega). V slabem vremenu je bila do pred kratkim edina negativna plat pohoda situacija v predsobi, ko se je po blatnem teku ali sprehodu vrnila domov. Občutek je imela, kot da ravno toliko časa, kot je bila zunaj, porabi za čiščenje doma. A zdaj ni več tako, saj ima SpeedPro Max Aqua, ki tudi z blatno umazanijo opravi hitro in učinkovito. Zaradi svoje praktičnosti jo sesalnik vedno čaka kar v predsobi, in takoj ko se preobuje, je nered že lahko počiščen.

Philips

Ajda Rotar Urankar pri vseh domačih opravilih najbolj ceni tisto opravilo, ki se najbolj hitro 'pozna'. In to vsekakor je suho sesanje s Philipsovim 360 stopinjskim nastavkom za sesanje, ki deluje ob sesanju naprej in nazaj ter tudi ob straneh in zato deluje v krogu 360 stopinj. Poleg tega ji LED-lučke kažejo vsako izpuščeno smetko brez pretiranega truda in iskanja. Dostikrat je pri kuhanju malce nerodna, zato jo sesalnik ponavadi čaka v kuhinji in delci, ki pristanejo na tleh, so posesani, še preden bi jih drugim družinskim članom uspelo raznositi po stanovanju.

 

Philips

Dva štirinožna prijatelja pa ima tudi Tjaša Kokalj Jerala. Sta njeni veliki ljubezni, in če se le da, gresta z njo in družino v naravo, na izlet, sprehod in po opravkih. Ker pa sta seveda kot vsi pasji prijatelji doma najraje na kavču in v svoji mehki posteljici, je bila količina kamenčkov in dlak, ki se nabira v vseh skritih kotičkih, za Tjašo vedno zoprna. S priročno ročno enoto SpeedProm Max Aqua in učinkovito turbo pet krtačo pa s tem nima več težav. Čiščenje pasje posteljice in drugih oblazinjenih površin je tako res olajšano. Zato sesalnika SpeedPro Max Aqua ne da za nobeno ceno. ☺

Več o sesalniku preberite TU.