Urejena prebava: Kdo je zmagovalec nagradnega izziva?

7. 12. 2018 Promocijsko sporočilo

Nagradni izziv Moja dnevna rutina s Psyllioxom je končan in dobili smo zmagovalko! Zmagovalka je Romana Mahne, ki nas je najbolj navdušila s svojo dnevno rutino za dobro prebavo!

Objavljamo njen zmagovalni video, v nadaljevanju pa si seveda lahko ogledate tudi videe drugih udeležencev nagradnega izziva.

Veliko vas je sodelovalo v nagradnem natečaju, ki je nagovarjal vse, ki si želite enkrat za vselej spraviti prebavo v red. Imeli ste možnost preizkusiti posebno 100 % naravno rešitev – dnevno rutino z aktivnimi vlakninami, ki pripomorejo k čiščenju črevesja in urejeni prebavi. 

Med drugim ste o izkušnji s Psyllioxom povedali:

Jana Markelj:

»Pred kratkim sem bila v obdobju, ko sem imela hude težave s prebavo. Poskusila sem na več načinov domače lekarne (prehrana z veliko vlakninami, topla limonada ...), pa se stanje ni in ni izboljšalo. Šlo je že tako daleč, da sem skoraj šla k osebnemu zdravniku, pa me je hčera razveselila s paketom Psylliox. Sem rekla, da bom poskusila še to, saj nimam kaj izgubiti. Že sam način priprave napitka mi je bil všeč, saj je res preprost. Pa tudi okus je super, tako da nisem imela težav s tem, da bi napitek popila. Psylliox sem pila dvakrat dnevno: zjutraj in po kosilu. Moram reči, da se je stanje izboljšalo 5. dan po uporabi. Prebava se mi je spremenila, res neverjetno in v tako kratkem času. Če bi vedela za ta napitek že prej, bi ga zagotovo uporabila. Hvaležna sem, da sem ga imela možnost preizkusiti. Trenutno je moja prebava super, popila sem ga v celoti. Če bom imela še kdaj težave s prebavo, bom zagotovo kupila Psylliox. Hvala še enkrat!«

Lea Kotnik:

»Praški Psylliox so presegli moja pričakovanja. Pravzaprav se s čim podobnim še nikoli nisem srečala, saj se do zdaj nisem zavedala, kako lahko urejena prebava v celoti spremeni človekovo počutje. Praški so bili prijetnega in osvežilnega okusa. Presenetilo me je tudi, da v telesu ni bilo pretiranih ‘eksplozij’, kot bi človek ob uživanju dodatkov za uravnavanje prebave morda predvideval. Sploh ni bilo pretiranih izločanj. Všeč mi je bilo, da sem poleg praškov dobila tudi knjižico nasvetov, ki pomagajo k maksimalni učinkovitosti praškov. Prav tako je bila poleg nasvetov razpredelnica, kjer sem ob upoštevanju skozi dan lahko naredila kljukico. Trudila sem se, da je bilo kljukic čim več. Vsesplošno počutje se je res izboljšalo. Izdelek bi ponovno kupila.«

 

Med vsemi, ki ste se prijavili na izziv, da bi preizkusili recept za lahkoten dan, smo torej izbrali finaliste, ki ste izrazili najbolj očitno motivacijo oziroma željo, da s Psyllioxom uredite prebavo. Svojo izkušnjo oziroma rutino s čisto vlaknino psiliuma ste ob koncu testa z nami delili v kratkih videih.

Nagrade za zmagovalko in preostale sodelujoče!

Nas je najbolj navdušila video rutina Romane Mahne, ki je tako dobila prvo nagrado – vikend paket za dve osebi v Bohinj ECO hotelu. Čestitamo!

Vsi preostali izbranci, ki so poslali video, pa seveda prav tako ne bodo ostali praznih rok – podarjamo jim paket naravnih rešitev za boljše življenje

Značke: Psylliox