Uspešen zaključek akcije NIVEA Podarite nam modro srce

28. 2. 2014 Promocijsko sporočilo

NIVEA je že osmo leto v sodelovanju z Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije pripravila vseslovenski dobrodelni projekt NIVEA Podarite nam modro srce, s katerim so vsi sodelujoči podarili več kot 100.000 src. Podjetje Beiersdorf d.o.o. je za vsako izmed src danes podarilo 0,25 EUR v Učni sklad NIVEA, s čimer se je sklad oplemenitil za 25.706 EUR. Ob tej priložnosti se je NIVEA od srca zahvalila svojim ambasadorjem, podpornikom in prijateljem.

Šolanje je osnovna dobrina, s katerim posameznik sprejema znanje in se opremlja z veščinami, ki so potrebne za uresničevanje možnosti in razvijanje kompetenc. Kljub temu, da gre za osnovno pravico pa možnosti za uspešno šolanje niso za vse enake. Podjetje Beiersdorf d.o.o. se tega dobro zaveda, zato z znamko NIVEA že osmo leto poziva k sodelovanju v akciji NIVEA Podarite nam modro srce.

Akciji so se letos pridružili številni ambasadorji, ki so še dodatno pripomogli k večjemu številu zbranih src. Med njimi so bili Rok Perko, Boštjan Gorenc – Pižama, Manca Košir, Luka Špik, Ota Širca Roš, Nina Pušlar in 6 Pack Čukur. Ob predaji čeka je danes svoj namen sodelovanja pri akciji olimpijec Rok Perko povzel takole: "Z veseljem sem se odzval na poziv znamke NIVEA. Biti del pomoči za otroke, ki so v stiski je nekaj, kar bom vedno pripravljen narediti." Stand up komiku Boštjanu Gorencu – Pižami pa je pri akciji NIVEA Podarite nam modro srce najbolj všeč to, da dobro ve kam gredo donirana sredstva.

Vsa sredstva, ki se bodo tako zbrala v Učnem skladu NIVEA, bodo v celoti namenjena za štipendije, ki jih podeljuje ZPMS. Štipendija pomaga šolajočim iz socialno šibkejšega okolja, da začnejo svoje šolanje ali pa jim omogoči nadaljevanje šolanja. V preteklih sedmih letih obstoja akcije družbene odgovornosti je NIVEA z vašo pomočjo z mesečnimi štipendijami pomagala že 72. štipendistom.

Značke: nivea