Uživanje v naravi - s stilom

5. 7. 2018 Promocijsko sporočilo

Dogodivščine s Skazo se nadaljujejo! Blogerka Tea Delena o čarih kampiranja, prigrizkih za najmlajše in razbitih posodah.

"Že samo bivanje v šotoru ima svoj čar. Res je, da ti lahko vreme zagodi in da ni isto kot v hotelu, ampak meni je to dosti boljše doživetje.

No in nenazadnje je tu tudi vsa kamping oprema, ki jo potrebuješ. In lansko leto sva si večino stvari nakupila, edino posode ter pribor sta nama ostala na spisku. Ker se trudiva biti ekološka in čim manj nasmetiti, sva vzela seboj različne steklene posode, kozarce, pribor. Naj omenim, da se nam je po poti že nekaj stvari razbilo.

Želela sem si set posod in pribora, ki bi bil lahek, za večkratno uporabo in vseboval naravi prijazne materiale. No in vse to sem našla pri podjetju Skaza, ki je s svojim ultimativnim piknik in kamping setom Pick&Go, poskrbela za nas ljubitelje prostosti in življenje na prostem."

Več na blogu Delena piše.

Tea Delena 

Delena piše
Tea je mamica navihanemu srčku Lovru, ženska sebi in žena Dejanu, blogerka, podjetnica in slovenistka, ki svoje izkušnje na iskren in prisrčen način deli z bralci. Na njeni platformi boste našli navdih za potovanja, izlete, otroško modo in nasvete, ki pridejo prav vsaki mladi mamici.

IZDELKI SKAZA

Odlična rešitev za pravljično in zabavno doživetje v naravi je hitro sestavljivi 15-delni piknik in kamping set Pick&Go. Spretno zloženi in sestavljeni  kozarci, krožniki, pladenj, posoda, vmes še komplet jedilnega pribora in cedilo.

Vse je pripravljeno, da lahko shranite in postrežete najljubše jedi, kar bo navdušilo vašo družbo. Pa tudi vas, le vrvico zategnete in že je vse zloženo, pospravljeno! Za seboj ne boste pustili naravi neprijaznega odtisa, kajti Pick&Go je narejen iz materiala na bio rastlinski osnovi, narejeni iz sladkornega trsa.