V novo leto po vodilih celovite skrbi za zdrav način življenja

4. 11. 2014 Promocijsko sporočilo

Že sprejemate novoletne obljube? Na spisek ne pozabite dodati tudi kakovostnega življenja, zdravja ter popolne notranje uravnoteženosti – elementov antropozofske filozofije Rudolfa Steinerja.

V LifeClass Termah Sveti Martin v novo leto po korakih antropozofske filozofije

Celoviti skrbi za zdrav način življenja že aktivno sledijo v medžimurskih LifeClass Termah Sveti Martin. V Svetu zdravih užitkov so po vodilih antropozofije in po korakih enega največjih umov 20. stoletja naredili tudi bazenski kompleks »The Temple of Life«.

Medžimursko termalno kopališče skriva v svojem srcu edinstveno kombinacijo mineralov in stremi k uravnoteženju telesa, uma, duše in duha, ki je predpogoj za zdravje posameznika in s tem celotne družbe.

Kompleks je v poklon avstrijskemu filozofu pesniku utemeljitelju Goethejevega inštituta, začetniku atropozofije in duhovnemu vodji waldorfske šole Rudolfu Steinerju.

Ob novem letu je lahko filozofija prava odskočna deska v uravnotežen in zdrav vsakdan. Odločnemu začetku in slovesu od slabih navad bo celosten pristop LifeClass Term Sveti Martin zagotovo v vzpodbudo, da novoletne obljube ne bodo ostale le na papirju.

Pa še razvajanja ne bo manjkalo. Poleg sprostitev ob zdravi in dobri hrani in v wellness centru, bo za prerojenost telesa in duha poskrbela tudi okoliška narava.

Ob novem letu so v Termah pripravili ugodne ponudbe silvestrovanja in s tem priložnost za skok v leto 2015 s prenovljeno energijo in filozofijo dobrega počutja in zdravih užitkov.