Valamar Isabella Island Resort - nova zvezda v turistični ponudbi

Valamar Isabella Island Resort - nova zvezda v turistični ponudbi (foto: Valamar Hotels & Resorts) Valamar Hotels & Resorts
22. 6. 2015 Promocijsko sporočilo

V začetku junija je svoja vrat odprl Valamar Isabella Island Resort na otočku Sv. Nikola pri Poreču. Luksuzni družinski resort je največja letošnja turistična investicija na Hrvaškem, v popolnoma prenovljenih oz. na novo zgrajenih objektih pa lahko biva 800 gostov, za katere skrbi 250 zaposlenih.

Vsi objekti se ponašajo s štirimi zvezdicami, bivati pa je mogoče v apartmajih v prenovljenem gradu Valamar Isabella Castle, vilah Valamar Isabella Villas in Miramare ter v hotelu Valamar Isabella. Gostje se lahko odločijo za eno izmed šestih tematskih plaž, številne športne vsebine, wellness vsebine, za otroke je na voljo kar nekaj igrišč in igralnic ...

Slavnostne otvoritve se je poleg skoraj 400 povabljencev udeležil tudi hrvaški premier Zoran Milanović ter minister turizma Darko Lorencin. Zaposleni so poskrbeli za izjemno gastro ponudbo, novi pridobitvi pa so slavnostni gosti lahko nazdravili z izbranimi vini istrskih vinarjev. Prijeten večer so še dodatno popestrili glasbeniki, ognjemet nad morjem in renesančno oblečeni občani.

Valamar Isabella Island Resort je pravi raj za družinsko počitnikovanje in odmik od vsakdanjih obveznosti, saj je le dobrih 50 kilometrov od slovenske meje.

Več o ponudbi lahko preberete tukaj.