25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Varno v novo šolsko leto

31. 8. 2013 Promocijsko sporočilo

Zavarovalnica Triglav bo tudi letos prvošolčkom ob začetku novega šolskega leta podarila rumene rutice in s Kužo Pazijem poskrbela, da bodo šolarji varno prečkali cesto.

Čez cesto s Kužo Pazijem

Zavarovalnica Triglav v prvih šolskih dneh z različnimi aktivnostmi že vrsto let skrbi za večjo varnost otrok v prometu.

Tudi letos bo največja slovenska zavarovalnica v sodelovanju z Mladinsko knjigo Založbo prvošolčkom podarila 22 tisoč rumenih rutic, da bodo vidnejši in zato varnejši na cesti. Rutke bodo priložene promocijski reviji Ciciban-Cici zabavnik.

Po Zakonu o varnosti cestnega prometa morajo namreč prvo- in drugošolci na poti v in iz šole nositi rumeno rutico.

Za dodatno varnost otrok bo prvi šolski teden skrbel tudi Kuža Pazi.

Kuža pazi Triglav

Maskota Zavarovalnice Triglav bo v prvih šolskih dneh pred več kot 55 osnovnimi šolami po vsej Sloveniji male nadobudneže pospremil čez cesto na poti v šolske klopi. Še posebej veselo bo na Jesenicah, v Žalcu in Kopru, saj se bo Kuža Paziju pridružil Lipko – maskota letošnjega evropskega prvenstva v košarki.

V Zavarovalnici Triglav, ki svojo družbeno odgovornost uresničuje z načrtnim in dolgoročnim izvajanjem preventivne dejavnosti na vseh ravneh, želijo s to tradicionalno akcijo otroke, starše in voznike vsako leto znova opozoriti, da z majhnimi ukrepi lahko preprečijo marsikatero nezgodo.

Otroke na njim prijazen način skušajo poučiti o nevarnostih v prometu, voznike pa opomniti na večjo pazljivost do najmlajših in najbolj občutljivih udeležencev v prometu.

Pri tem niso pozabili niti na svojo družbeno odgovorno noto, kajti zavarovalnica je podprla projekt Še vedno vozim, vendar ne hodim.

To je gibanje, v katerem žrtve prometnih nesreč skozi svoje izkušnje po šolah osveščajo mlade, kako pomembna je varnost v prometu in kako lahko le en nepremišljeni trenutek za vedno spremeni življenje.

Zavarovalnica Triglav želi, da so otroci srečni, igrivi in varni, zato daje staršem možnost, da svoje otroke ugodno nezgodno zavarujejo za vse šolsko leto za nezgode, ki se pripetijo doma ali v tujini, v prostem času ali šoli, med počitnicami ali pri športnih dejavnostih.

Več na Zavarovalnica Triglav

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri