Vas bo v letu 2022 vodilo srce ali glava? Preverite, kaj napovedujejo zvezde

Vas bo v letu 2022 vodilo srce ali glava? Preverite, kaj napovedujejo zvezde (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2021

Kako vam gre sprejemanje odločitev? Vas vodi srce ali glava? Preverite, kaj zvezde napovedujejo za leto 2022.

Vodnar

Vodnarjev intelekt bo poskrbel, da bo leta 2022 sprejemal veliko bolj zavestne odločitve in da bo lahko svoje odločitve tudi bolje utemeljil.

Ribi

Odločitev, ki ni sprejeta s srcem, je po mnenju rib neveljavna. Tako bo tudi v letu 2022 to astrološko znamenje ostalo zvesto svojemu srcu.

Oven

Pri ovnu bo v letu 2022 vedno zmagovalo srce. Oven je preveč strasten in impulziven, da ne bi deloval instinktivno – zato tudi pogosto reagira prenagljeno.

Bik

Pri biku je občutek dolžnosti vedno na prvem mestu in skupaj s tem gre tudi razum. Ker je odgovornosti vse več, v letu 2002 ne bo ničesar prepustil naključju. Ni še pripravljen na večja tveganja.

Dvojčka

Dvojčki so zelo spremenljiva bitja, ki vedno kam hitijo. Včasih so tudi malce raztreseni in izgubijo objektivnost. Tudi v letu 2022 ne bo drugače – odvisno od situacije bo dvojček deloval bodisi s srcem bodisi z glavo. 

Rak

Ko gre za odločitev, rak vedno sledi svojemu srcu. So izjemno čustveni in tudi bolj muhaste narave. Zaradi njegove čustvene žilice bo tako tudi v letu 2022.

Lev

Lev ne bo storil nič nepremišljenega. Čeprav je pogosto tudi zelo čustven, a ko gre za pomembne odločitve, bo ravnal proti volji svojega srca.

Devica

Devica je znamenje, ki z obema nogama stoji trdno na tleh. Seveda se bo devica potrudila sprejeti tudi nekaj čustvenih odločitev in pri tem ne bo razočarana.

Tehtnica

Tehtnica bi se najraje izognila vsem odločitvam in jih bo tudi v letu 2022 še naprej zavračala. A k neizogibnim odločitvam vedno pristopi racionalno.

Škorpijon

Škorpijon je pameten in tudi zelo zvit. Vedno deluje premišljeno in zaradi tega je občudovanja vreden. Toda za leto 2022 kaže, da lahko zaupa tudi svojemu srcu.

Strelec

Strelec je zelo uravnotežen, ko gre za njegova dejanja. A v letu 2022 bo zmagalo tudi srce. V sebi namreč nosi preveč čustev in ljubezni, da bi lahko vedno razmišljal racionalno – kar lahko zamegli nekatere odločitve.

Kozorog

Kozorog je zelo razumsko usmerjen. Vendar se bo leta 2022 večkrat odločilo srce - večkrat kot se je kdajkoli prej.

Preverite še: