Verjeti morate, da zmorete

Verjeti morate, da zmorete (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
20. 5. 2015 Promocijsko sporočilo

Toplejši in daljši dnevi prinašajo misli na lahkotnejša, krajša in tanjša oblačila.

Taka, ki več razkrivajo in pod katerimi ne moremo skriti vseh slastnih zimskih pregreh. Pri tem nas vsako leto – vsaj večino – v slabo voljo spravi dejstvo, da smo se predobro založili z 'reševalnim pasom' in se sprašujemo, če je številka lanske poletne konfekcije prav zares moja. Ampak drugega nam ne preostane, kot da jo spet (u)lovimo! Če ste zagovornice naravnih metod, je BodiSlim iz Medexa kot nalašč za vas.

BodiSlim – naravna pomoč za oblikovanje postave

Kapsule BodiSlim so odlična pomoč za oblikovanje postave, saj vsebujejo naravne izvlečke z vitaminom in mineralom. Sestavine L-tirozin, sabljasti triplat, grifonija, vitamin C in krom (kromov pikolinat) poskrbijo, da vaša prva misel ni hrana.

  • Sabljasti triplat podpira prebavo in kot del zdravega načina življenja pomaga uravnavati raven glukoze in maščob v krvi.
  • Krom ima vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin ter prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.
  • Vitamin C prispeva k sproščanju energije pri presnovi in pomaga pri ohranjanju normalne psihološke funkcije.
Priporočen način uživanja

Priporočeno je zaužiti štiri kapsule na dan: dve zjutraj na tešče in dve kapsuli pred glavnim dnevnim obrokom v popoldanskem času. Z vsakim odmerkom naj bi popili 3 dcl vode in tako poskrbeli še za hidratacijo.

BodiSlim je naravna pomoč za oblikovanje postave. Poskrbi, da vaša prva misel ni hrana.

Sodelujte v nagradni igri in z malo sreče osvojite brezplačni izdelek BodiSlim iz Medexa!

Vaša je lahko tudi koda za popust pri nakupu BodiSlima, recept za lahek obrok ali nasvet za lepši dan. S sodelovanjem v nagradni igri pa ste tudi v žrebu za vikend paket v Thermani Laško, kopalke Lisca po izbiri ter Medexov paket za energijo ali oblikovanje postave. www.medex.si