Vertikalni vrtiček na dosegu roke!

Vertikalni vrtiček na dosegu roke! (foto: SPAR) SPAR
11. 10. 2016 Promocijsko sporočilo

Svež paradižnik, solata, jagode in dišavnice le nekaj korakov stran od vrat vaše kuhinje? Tudi to je izvedljivo, če le ima vaš dom sončen balkon ali teraso. Pridelava domače zelenjave je mogoča tudi brez vrta. V veliko pomoč pa vam bo Urban Planty!

Zakaj bi bilo življenje v urbanem stanovanju ovira za uresničitev želje po kreativnem vrtičkanju? Anej Sirk je s pomočjo ekipe za to vprašanje razvil konkretno rešitev – sistem inovativnih jutinih lončkov, postavljenih v koncept vertikalnega vrta. Pomanjkanje časa, prostora, znanja ali estetsko zanimive vrtičkarske ponudbe zdaj niso več izgovor.

Set Urban Planty sestavljajo lončki iz jute, ki vašim zeliščem, rožam, izbrani zelenjavi omogočajo boljše pogoje za rast, ter teleskopsko nastavljivo stojalo, ki ga lahko brez vrtanja umestite praktično kamorkoli – na balkon, teraso, v dnevno sobo ali na okensko polico. Kot pri kuhanju in opremljanju stanovanja je odslej tudi urbano vrtičkanje omejeno le z vašo kreativnostjo.

Anejevo zgodbo spoznajte tudi v oddaji Štartaj, Slovenija! Oddajo bodo začeli predvajati na POP TV 16. oktobra, izdelki vseh 12 sodelujočih pa so že v prodaji na posebnih policah v megamarketih Interspar