VIDEO: Poglejte, kaj je na Mercatorjevem potovanju v Črno goro doživela Katja Grudnik

VIDEO: Poglejte, kaj je na Mercatorjevem potovanju v Črno goro doživela Katja Grudnik (foto: Katja Grudnik) Katja Grudnik
20. 8. 2018

Poletje je čas dopustov, počitnic in sprostitve. In kaj je bolj zabavnega in sproščujočega kot potovanje?! Mi trdimo, da le redko kaj! In tako trdi tudi priljubljena blogerka Katja Grudnik.

Ustvarjalka bloga Viva la vida je to poletje v okviru Mercatorjevega naj popotniškega izziva obiskala Črno Goro – deželo prijaznih ljudi, prelepe narave ter odlične hrane.

Njeno potovanje pa ni bilo tako zelo običajno, kot bi si morda mislili. Na poti je morala opraviti 3 izzive (med sedmimi izzivi ste bralci izbrali tri, ki so vas najbolj prepričali - med njimi pa ste največ glasov namenili izzivu, ki narekuje, da se dekla od mimoidočih naučijo 3 besede in jih uspešno uporabijo, na drugo mesto ste z glasovanjem postavili izziv, da morajo dekleta poskusiti 3 tradicionalne jedi in ugotoviti glavo sestavino, s tretjim izzivom pa ste izglasovali, da morajo dekleta v tuji državi cel dan preživeti brez interneta)!

Katja je vse tri izzive uspešno opravila in svoje vtise ter dogodivščine na poti sproti fotografirala (tako je nastal TALE zanimiv zapis) in snemala ter jih strnila v spodnjem videu.

VIDEO Katje Grudnik z Mercatorjevega potovanja si oglejte TUKAJ:

Se še spomnite?

Tri izjemna in zabavna dekleta - Ajda, Kaja in Katja so to poletje odpotovala v Sofijo in Podgorico.

Na poti so morala opraviti 3 izzive, ki ste jih minuli mesec izglasovali na naši spletni strani, vtise iz potovanja pa so strnila v posebnih videih.

Namen njihovega potovanja je bil, da na zabaven način predstavijo obe destinaciji, ki sta z letalom iz Slovenije oddaljeni dobro uro, in dajo vpogled v nekoliko bolj sproščeno obliko potovanja. Upamo, da so vas navdihnila in spodbudila, da na podoben način tudi sami obiščete eno izmed številnih evropskih mest.

Akcija je potekala v sodelovanju z Mercatorjem, ki v teh poletnih mesecih svojim kupcem ponuja prav posebno potovalno nagradno igro, v kateri bodo podelili kar 500 letalskih vozovnic. Vse o tej akciji si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Sicer pa ... z malo sreče lahko poletite tudi vi!

V vseh Mercatorjevih trgovinah namreč od 14. junija do 26. septembra poteka nagradna igra, ki vam lahko priskrbi dve brezplačni letalski vozovnici za eno od 22 potovalnih destinacij Adrie Airways. In možnosti za zmago je kar precej, saj bo nagrajenih in izžrebanih kar 250 parov!

Kaj morate storiti, da se potegujete za vozovnice?

Ob hkratnem nakupu za 10 EUR ali več in hkrati vsaj enega označenega izdelka Moje znamke prejmete na računu v Mercatorju izpisano kodo, ki jo z vsemi zahtevanimi podatki vpišete na kupon, ki ga prejmete in oddate pri blagajni.

Nagradna igra poteka od 14. junija do 26. septembra 2018 v vseh prodajalnah Mercator. Žrebanje bo potekalo v juliju, avgustu in oktobru. Več o nagradni igri in natečaju si preberite na njihovi spletni strani.