Vnuček in babica gresta na jug – v Terme Portorož

30. 1. 2019 Promocijsko sporočilo

Kdaj ste zadnjič naredili nekaj novega? Nekaj razburljivega, za kar je morda potrebno malo poguma, vendar daje nepozabne spomine.

Zimske počitnice malo drugače

Otroci že komaj čakajo zimske počitnice, ki bodo na sporedu čez slab mesec. Že veste, kam se boste odpravili tokrat? Zakaj ne bi za letos za spremembo vključili še stare starše in se odpravili na morje? Zaplavajte v ritmu meditativne glasbe v bazenih s Termalnim Pramorjem, stran od smučarske gneče. V družinskih sobah hotelov LifeClass Portorož vas bo pričakal family kit – otroška posteljica, banjica, mini kopalni plašč in igrače za brezskrben dopust.

Zdrave počitnice za 3 generacije

Zdrava hrana, aktiven življenjski slog ter čas za počitek so pomembni v vsakem obdobju življenja. Če k temu dodamo še mediteranski zajtrk, jogo za celo družino in sprehod na svežem morskem zraku, smo za naše zdravje ogromno naredili. Ko nas zagrabi lakota, je okušanje raznovrstnih istrskih barvitih grižljajev v Istrian bistro & Tapas baru odlična ideja.

Zabava za vso družino

Po dnevu polnim zdravih aktivnosti in kulinaričnih užitkov se prileže tudi razvedrilo. Otroci se bodo razveselili animacijskega programa z Mini Ionom – zabavnim likom, ki bo otroke poučil o nujnosti negativnih ionov v ozračju. Medtem ko bodo otroci v varnih rokah pa si odrasli privoščimo trenutek zase. Obisk Sauna Parka s kar 7 različnimi savnami in ajurvedski tretma s toplim oljem nas bosta napolnila z novo energijo. Lepo, je ko začutimo otroka v sebi, še lepše pa, ko pomlajeni tudi izgledamo!

Masaža za vitalnost

Vitalnost telesa in duha sta ključna za dobro počutje. Zakaj si ne bi privoščili katerega izmed thalasso tretmajev s 5 zdravilnimi elementi: solinskim blatom, slanico, morsko vodo, termalnim pramorjem in morskim zrakom? Proti vozlom vzdolž telesa kot posledici nakopičenega stresa pomaga energična tajska masaža Wai Thai. Vsak dan je priložnost, da naredimo nekaj dobrega zase!