Z online študijem do diplome tudi mlade mamice, podjetnice in aktivne ženske

24. 8. 2015 Promocijsko sporočilo

Se sprašujete, kako vendar ob zahtevni službi, družini ... še študirati? Prava in edina rešitev je online študij, ki vam omogoča, da res študirate kadarkoli in kjerkoli, potrebujete le računalnik, dobro voljo in organiziranost.

Popolnoma brez fizičnega stika s profesorji, brez stroškov prevoza in iskanja parkirišča, boste študirali v programu, ki ga boste izbrali.

Daleč največji in najkakovostnejši ponudnik online študija v Sloveniji je DOBA. Je že 15 let nosilka online izobraževanja v Sloveniji in edina fakulteta z mednarodno akreditacijo online študija, kar dokazuje visoko kakovost. Prvo leto se je pri njih vpisalo prvih najbolj pogumnih in ambicioznih 21 posameznikov. Z leti pa je postajal vse bolj priljubljen in do danes se je vključilo že več kot 7.000 posameznikov.

Skupaj s kolegi boste pripravljali praktične projekte, opravljali tedenske naloge in tako uspešno zaključili predmet. Tudi pisne izpite boste opravljali doma, a vas bodo spremljali preko kamere na vašem računalniku. Ves čas študija boste imeli popolno podporo online mentorja, profesorja, vodje programa in tehnično podporo.

"Ker sem mlada mamica in tudi mlada podjetnica, je bil online študij logična izobra. Poleg poudarka na inovativnosti, kreativnosti in timskem delu je bil študij na DOBA Fakulteti zasnovan tako, da je poudarek tudi na osebnosti. Tako mentorji kot profesorji nas spremljajo in spodbujajo, ter omogočajo, da se pri svojem študiju dobro počutimo in pri tem uspešno nadgrajujemo svoje znanje." Manja Finžgar Jager, diplomantka DOBA Fakultete

Bogata ponudba zanimivih in aktualnih programov po vaši meri

Dodiplomski programi na DOBA Fakulteti

Magistrski programi na DOBA Fakulteti

Online lahko študirate tudi v višješolskih strokovnih programih

Želite online študij na Dobi bolje spoznati?

Preberite vse o online študiju na www.doba.si ali pokličite na 02 228 38 90. Informativni dnevi v avgustu in septembru po vsej Sloveniji in tudi online. Online študij, s pravimi primeri iz predmetov, lahko sami brezplačno preizkusite.