Za aktivne ženske: gladka koža brez dlačic do 8 tednov

9. 9. 2016 Promocijsko sporočilo

Lepi dnevi kar kličejo po športnih aktivnostih in gibanju v naravi. A zdrav in hiter način življenja terja svoj čas, zato nam ženskam vsak prost trenutek pride še kako prav. Si sploh lahko predstavljate, kako radostno bi bilo življenje, ko bi končno lahko zavrgle vse britvice, depilatorje, nadležne metode z voskanjem ... in se preprosto prepustila življenju z gladko kožo. Tako bi lahko več časa namenile uživanju na jogi, pilatesu, pripravam na maraton in drugim športnim aktivnostim.

S Philipsovo Lumeo, ki s tehnologijo IPL z nežnimi svetlobnimi impulzi po naravni poti preprečuje ponovno rast dlačic, si v udobju in intimi doma v manj kot 30 minutah uredite noge, pazduhi, linijo bikini in morebitne brčice na obrazu.

Gladke noge - sproščene aktivnosti - do 8 tednov

Tretma je zelo enostaven in ne zahteva nobenega posebnega napora. Dlačice najprej obrijemo z britvico in se izbranih predelov lotimo z Lumeo, kjer se z ustreznim nastavkom (za obraz, dekolte ali telo) pomikamo po celotni površini. Tretma naredimo vsakih 14 dni enkrat in ga ponovimo 4-krat, nato pa ga, torej po mesecu in pol, opravljamo zgolj še po potrebi.

Dlačice preprosto ne zrastejo več

  • Nežni svetlobni impulzi vplivajo na melanin, barvni pigment v dlačnih mešičkih, ki absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno, zaradi česar dlačice izpadejo.
  • Odstranjujemo lahko vse tipe dlačic, tudi na bolj občutljivih kotičkih našega telesa in obraza, brez skrbi za vraščene dlake, mozoljčke ali rdečico.
  • Pred uporabo morate le preveriti, katera od petih stopenj svetlobnega utripanja bo najprimernejša za vaš tip kože in odtenek dlačic.

Več o preprosti uporabi in modelih Philipsove Lumee si lahko ogledaš na spletnem mestu ter na Facebook strani.

Prijavite svojo ekipo prijateljic in osvojite Philips Lumeo

Cosmo letos praznuje že svojo 15 obletnico, zato vas v sklopu praznovanja vabi, da se s svojimi najboljšimi prijateljicami prijavite in nam zaupate, zakaj naj bi bile ravno ve deležne super vip tretmaja.

Hitro se prijavite na spodnji povezavi:

Cosmo ima rojstni dan! Praznuj z nami in osvoji nepozabno izkušnjo


Zmagovalna ekipa bo, poleg drugih nagrad, v testiranje prejela tudi odstranjevalec dlak Philips Lumea SC2009. Tista, ki bo prijavila ekipo, pa ga bo prejela kar v trajno last.