TA tri astrološka znamenja imajo moč spremeniti svet

TA tri astrološka znamenja imajo moč spremeniti svet (foto: Unsplash/Avi Richards) Unsplash/Avi Richards
29. 4. 2021

Vaša usoda je početi velike stvari. In če ste na tem seznamu, imate moč dosegati nemogoče in spremeniti svet, pravijo astrologi. Imajo prav?

Zdi se povsem nemogoče. Nedosegljivo. Spremeniti svet. A številni strokovnjaki, pravijo, da ni tako. S svojim seznamom posameznikov, ki to moč imajo, pa se pridružujejo tudi astrologi.

Kljub vsem konfliktom, okoljskim spremembam in sovraštvu med sosedi. Kljub temu, da se zdi, da si več ljudi nasprotuje kot pa sodeluje. 

Vendar kako? Najprej je treba na situacijo pogledati z druge perspektive. In spremeniti miselnost. Pomembni so namreč tudi majhni koraki, zato denimo spodujajte tudi ločevanje odpadkov, premišljeno nakupavanje, da živila ne bodo končala v zabojnikih, uporabo recikliranih in naravnih izdelkov ...

Tako, zdaj pa je čas za spremembo in vsekakor si vsi želimo vedeti, kdo naj bi bili tisti, ki bodo vodili ves proces, se strinjate?

Spremembo seveda lahko naredi kdorkoli, vendar astrologi menijo, da so to astrološka znamenja, ki jih ni strah začeti.

OVEN

Kot oven imate vedno tisti zagon, ki vse ostale "vrže na rit".

Toliko energije, ki vas žene naprej, preko vseh ovir, ki vam jih na pot postavlja življenje ... Ne boste se zlahka umaknili.

Ne samo da lahko pričakujemo od vas, da boste nekega dne spremenili svet, pripravljeni bodite na to, da vam bodo mnogi sledili.

Določeni ljudje si bodo morda mislili, da ste samovšečni, saj se ne marate ukvarjati s samovoljnimi posamezniki in njihovimi težavami. Ker v resnici dobro veste, kako ločiti med situacijami, ki so zares pomembne in tistitmi, ki vas spravijo s prave poti.

Ta zmožnost, da ostanete tako osredotočeni – tudi takrat, ko si drugi želijo, da bi vam spodletelo – je tisto, kar vas žene naprej.

DEVICA

Kot devica vedno dobro razmislite o vsem, o težavah in situacijah, dokler ne najdete rešitve.

Niste ena tistih oseb, ki se hitro odločajo in govorijo, ne da bi prej dobro premislili. Zato, ko spreminjate svet, točno veste, kako odigrati svojo vlogo.

Že nekaj časa razmišljate o tem, kje bi lahko naredili spremembo, in ko končno pride vaš čas, da zasijete, boste imeli pripravljeno strategijo, kako uspeti.

Želite si spremeniti svet, ker je to preprosto nujno. Pa naj gre za pomoč okolju, ljudem ali za spremembe na področju tehnologije. Vedno iščete veliko sprememo. 

Z vašo pametjo in željo po pomoči drugim želite, da bo sprememba trajala dolgo časa in imela pozitiven učinek. Vaš namen pa je, da boste, ko se to zgodi, stali v prvi vrsti.

VODNAR

Inovativen in vedno pripravljen na nove izzive ... Zato je vodnar eden ključnih, ki jih je potrebno imeti ob sebi, ko govorimo o spremembi sveta.

Vedno stremite k spremembam v svojem življenju in privlačijo vas tisti, ki to ves čas počno … Vendar pa je sprememba sveta nekoliko drugačna.

Vaš edinstven pogled na svet vam pomaga pri iskanju različnih načinov, kako spremeniti svet. Želite, da ima vsaka sprememba, v katero ste vključeni, takšen učinek, da doseže kar največ ljudi.

Če imate priložnost spremeniti ves svet ali zgolj določen del, boste za to naredili vse in ustvarili ogromno spremembo.

A ne glede na to, kaj ste po horoskopu, si zapomnite:

Sprememba se začne pri vas samih. Kot pravi Mahatma Gandhi: "Bodite sprememba, ki si jo želite videti v svetu."

Prirejeno po: yourtango.com

Preverite še: