Izkusite moč in energijo ognja

10. 9. 2009

Starodavni element ognja človeka napolni z energijo in močjo. Hkrati mu da tudi možnost, da energijo in moč uporabi za novo kreacijo.

Nekateri hodijo in plešejo po žareči preprogi zato, ker želijo preizkusiti, ali so tega zmožni. Drugi se zanj odločijo, ker jih zanima raziskovanje samega sebe. Ogenj, ki ga zakuri Bodin, ni navaden ogenj. Da bi človek razumel, kaj je, ga mora izkusiti.

Zaplešite po ognju

Bindu ples po ognju je edinstvena možnost, da človek na žerjavici lahko ostane neprekinjeno tudi do 30 minut. Več kot 20 let izkušenj raziskovanja tega naravnega elementa vodji Bodinu omogoča, da posameznika varno pripravi nanj.

Ogenj s svojo močjo, energijo in subtilno inteligenco v neposrednem stiku s človekom uniči vse, kar mu ni bilo dano z rojstvom. To pomeni vse, kar je nečisto, določene fizične in psihične deformacije, zablode in primanjkljaj energije. Iz pepela vzleti človek Feniks z možnostjo kreiranja svojega novega življenja.

Po izkušnji plesa po žerjavici zagotovo ne boste več isti. Izkušnje ljudi, ki so po ognjeni preprogi že plesali, so globoke in včasih neverjetne.

Izkušnje

Jasna je svojo izkušnjo podelila z nami. Takole pravi: "Ogenj je življenje. Izkušnja, ki jo imam z njim, mi je spremenila oziroma dala novo življenje. Ko si dovoliš premagati strah in preseči samega sebe, ugotoviš, da je v življenju vse mogoče in tako zelo enostavno. Ogenj je energija, je moč, predaja, ljubezen, je vse tisto, kar potrebuješ in si želiš, da je. "

Če želite nenavaden dan zaključiti z ekstazo plesa po ognju, se nam pridružite v soboto, 12. 9. 2009 ob 14:30 na Zaplani nad Vrhniko.

Zbor in priprave: ob 14. 30 uri na jasi na Zaplani ali ob 14. 00 na parkirišču pri žagi. Pokliči za opis poti.

Cena: 120 evrov na osebo; za člane istega gospodinjstva, študente in upokojence 110 evrov.

S seboj prinesi: podlogo za sedenje (armafleks) ali zložljiv stol; hrano in pijačo; pridi v udobnih in toplih oblačilih ter v športni obutvi

Za podrobnejše informacije in prijavo piši na drustvo. bindu@gmail.com ali pokliči Tadejo na 040 423 719. Najkasneje v četrtek, 2. 7. 2009.