Kako boste najbolje izkoristili jutro glede na astrološko znamenje?

Kako boste najbolje izkoristili jutro glede na astrološko znamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
8. 1. 2020

Ne glede na to, ali jutra obožujete ali sovražite, morate se prebiti čez njih. Kako boste to naredili najbolj produktivno, vam pove vaše astrološko znamenje.

Oven

Najbolj produktivne se počutite med opravljanjem hitrih opravil. Enako velja za vaša jutra. Zbudite se z vadbo, ki vam bo pognala kri po žilah. Nato pričnite z delom in naredite stvari iz vašega seznama opravil. Za opravljeno delo se nagradite z majhnimi pozornostmi in ne pozabite na počitek, preden nadaljujete z delom.

Bik

Zjutraj niste ravno najbolj produktivni. Zadnje kar želiteje, s hitenjem začeti dan, zato si ne očitajte, če si privoščite še nekaj sproščanja pred odhodom od doma. Ko skočite iz pižame, se lotite dolgoročnejšega projekta, ki mu boste lahko posvečali vsaj eno uro na dan. To vam bo dalo občutek, da niste zapravili jutra.

Dvojčka

Prestavite branje novic in poizvedovanje o tem, kaj se je zgodilo medtem, ko ste spali, na pozneje in v roke vzemite pisalo. Najboljše kar lahko naredite, je pisanje. Takrat imate najboljše ideje in na plan pride vaša kreativnost. Zato pišite vse, kar vam pade na pamet, ali kaj bolj strukturiranega, kot je blog.

Rak

Vedno morate biti v toku s svojimi čustvi, zato je pogosto ob jutranjih občutkov odvisno razpoloženje v dnevu. Hitra rešitev je seznam zahval. Ko boste napisali ali vsaj pomislili na pet do deset stvari, za katere ste hvaležni, vas bo prevzel občutek, da ste nekaj vredni. Spomnite se na to tudi čez dan in zvečer, da ohranite dobro energijo.

Lev

Ključno za vas je, da se znajdete v ciklu ustvarjalnosti, v katerem nekaj naredite, delite in ponovite. To je lahko karkoli, kar kaže na samoizražanje: od slikanja do oblikovanja toplega kruhka v ljubkega samoroga. Jutranja kreativnost vam pomaga uspešno priti skozi dan.

Devica

Jutro je idealen čas, da najprej poskrbite za vaše zdravstvene potrebe. Poskusite jesti hranljiv obrok, pijte dovolj tekočine in najdite čas, da zberete misli. Vse to vam bo pomagalo, da ostanete zbrani skozi dan in lahko nudite pomoč ter nasvete ostalim (kar čutite kot dolžnost).

Tehtnica

Vse mora biti v ravnovesju, zato je jutro čas, ko lahko vse uredite v estetskem redu: pospravite posteljo, umijte se in si dovolite uživati v vaši »lepotni« rutini. Potem se vaše misli lahko sprostijo, saj delate, kot najbolje zmorete.

Škorpijon

Jutranja meditacija vam bo pomagala opaziti in razčistiti vaša čustva brez pretiranih reakcij. Vaše astrološko znamenje vam omogoča, da se ostalim približate čustveno, psihološko in spiritualno.

Vendar se morate naučiti pozabiti in oprostiti določene stvari namesto, da morate vedno vse nadzorovati. Zato se sprostite preden začnete dan.

Strelec

Dan začnite s čimerkoli, kar vam daje perspektivno. To je lahko seznam pozitivnih misli najljubših avtorjev, gledanje navdihujočih posnetkov ali mentalna spodbuda z meditacijo. Vaš simbol je lokostrelec, ki strelja naravnost v nebo, zato se povzpnite visoko in pojdite dnevu naproti.

Kozorog

Najbolje delujete, če imate načrt. Zjutraj določite prioritete in nato preglejte teden ter mesec. Vsak mesec preglejte vaše dolgotrajnejše načrte za bližnjo prihodnost. Rezervirajte si čas za pomembne projekte, ki vam nudijo perspektivo, v čemer vsekakor uživate.

Vodnar

Vaše sanje imejte vedno v mislih, saj boste le tako našli pravi trenutek in način, da jih uresničite. Vsako jutro si predstavljate, kakšno življenje želite živeti. Glejte, okušajte, čutite, sanjajte in verjemite. Tako boste lažje usmerjali vaša dejanja proti cilju.

Ribi

Cilj vašega jutra bi moral biti, da se povežete z intuicijo, saj vaše znamenje vlada petim čutom. Sedite v tišini in premislite, kateri način je najboljši za organizacijo vašega dne.

Vprašajte se, kaj je prva stvar, ki jo morate zjutraj narediti in napišite na list, kar vam pade na pamet. Nadaljujte, dokler ne pridete s seznamom do konca dneva. Sledite mu skozi dan in ne bodite presenečeni, ko se bo izpolnilo, kar vam je govoril šesti čut.

Preberite tudi: Kakšen prijatelj ste glede na svoje astrološko znamenje?

Ali pa: