Kako mentalno močni ste glede na vaše astrološko znamenje

Kako mentalno močni ste glede na vaše astrološko znamenje (foto: Riccardo Bresciani | Pexels) Riccardo Bresciani | Pexels
18. 9. 2021

Čustva nas delajo žive. Zaradi njih delujemo na določen način.

Veliko stvari vpliva na naše razmišljanje in odločitve in med temi so še kako pomembna čustva, ki prevladajo v tistem trenutku.

Seveda ni nič narobe z izražanjem čustev, težava lahko nastane le, ko dovolimo, da določena čustva prevladajo – zaradi njih lahko včasih pozabimo na razum in počnemo stvari, ki jih morda kasneje obžalujemo.

Oseba, ki je čustveno močna, bo vedno vedela, kdaj ravnati kot velevajo čustva in kdaj prisluhniti razumu. Natančno bo vedela, kaj bo sprožilo ta čustva in kako sem temu izogniti.

Astrologi pa dodajajo, da imajo s čustveno močjo opraviti tudi zvezde.

Če ste se kdaj spraševali, kako čustveno močni ste v resnici, nadaljujte z branjem:

OVEN

Natančno veste, kaj želite in v nobenem primeru se ne boste zadovoljili z manj. Prav tako ne boste sodelovali pri aktivnosti (katere del v resnici ne želite biti), samo zato, da bi ugajali drugim.

Živite svoje življenje, kar pomeni, da ne boste dovolili, da bi čas mineval, ne da bi počeli tisto, kar si želi vaše srce. Pri tem pa vam je vseeno, kako težko bo, saj ste se pripravljeni spoprijeti z vsem. Naredili boste (po) svoje in tega ne more nihče spremeniti.

BIK

Okoli sebe ste zgradili nekaj zidov in tako je z razlogom. Ne želite, da bi vaše življenje vstopil kdo, ki bi vas dušil, saj se zavedate, da ste predobri za to.

Ko spoznate osebo, morate marsikaj presoditi in se popolnoma prepričati, ali ji boste dovolili vstopiti v svoje življenje.

DVOJČKA

V vašem neverjetnem umu se dogaja marsikaj, vendar na noben način ne boste dovolili, da bi vas kdo nadziral.

Ne marate ljudi, ki svojo žalost prenašajo na druge, zato se takšnim ljudem izogibate. Pa tudi če se jim uspe približati, ne dovolite, da bi se nad vas zgrnil črni oblak.

RAK

Ljubite ljubezen in če to ni v teh nemirnih časih občudovanja vredno, potem ne vemo, kaj je.

V preteklosti ste imeli dovolj srčnih bolečin in izdaj, vendar to ni spremenilo vašega pogleda na svet. Nikoli niste niti pomislili, da bi odnehali.

To vas dela čustveno močne – dovolite si biti ranljivi in se vedno poberete, ko padete.

LEV

Vsem želite dobro in vedno poskrbite za to, da bi se to tudi zgodilo.

Darujete, pomagate in ustvarjate z in za ljudi, ki potrebujejo vašo pomoč ter podporo in tega nikoli ne počnete zato, da bi naredili vtis.

Takšni pač ste in tako gledate na stvari.

DEVICA

Devica ve, da gre v življenju za stvari, ki se nam zgodijo, medtem ko smo zaposleni z načrtovanjem – kar pomeni, da zaupate temu, da se bo pokazal velik vpliv, ki ga imajo lahko majhne stvari.

Ne skrbi vas, ali boste odkljukali vse na seznamu, bolj pomembno vam je, da se ob tem, ko ga izpolnjujete, zabavate. Zato si vzamete dovolj časa in poskrbite, da boste vse počeli z veseljem.

TEHTNICA

Sreča je zavestna izbira, ki jo tehtnica sprejme vsak dan – zavedate se namreč, da če sami ne boste poskrbeli za lastno srečo, tega tudi nihče drug ne bo storil.

Tudi ko udari val žalosti, si bo tehtnica nadela vesel obraz, dokler tega ne bo začutila tudi znotraj.

ŠKORPIJON

Zavedate se svoje vrednosti in tega ne nameravate uničiti.

Natančno veste, kaj počnete in ne zapravljate prav veliko časa za izražanje dvomov vase, saj ste prepričani, da imate v večini primerov prav.

STRELEC

Ne obremenjujete se prav veliko s tem, da bi se prilegali v kalup. Prej boste naredili ravno nasprotno, pa čeprav to pomeni, da vas ljudje občasno obsojajo.

To sprejemate, saj dejstvo, da ste, kar ste, poskrbi za občutek udobja, česar ne bi zamenjali z ničemer. Nekateri pogledi vas tako ali tako niso nikoli motili.

KOZOROG

Imamo omejeno število dni in kozorog bo poskrbel, da bo v vsakem užival, ne glede na vse.  

Imate stvari, ki jih morate narediti, jedi, ki jih morate preizkusiti, kraje, ki jih morate obiskati … Bodite prepričani, da kozoroga ne bo nič ustavilo.

Vsak dan je za vas nova priložnost, da ga živite, kot da je zadnji.

Takšen pristop vam omogoča v vsakem dnevu ujamete svoj košček sreče.

VODNAR

Pri vas velja pravilo – vedno boste sledili svojemu srcu ter počeli tisto, kar vas osrečuje in to je zagotovo odličen način.

Zavedate se, da nikomur ničesar ne dolgujete, zato vas to, da vam drugi pravijo, česa ne bi smeli početi, ne ustavi.  

To je vaše življenje in vi ga boste živeli po svoje, ne glede na to, kaj menijo drugi.

RIBI

Stvari radi pustite za sabo, saj veste, da oklepanje ni še nikogar osrečilo.

Veliko raje boste težave, ki jih imate morda z drugimi, uredili, kot pa dovolili prevladati negativnosti, ki jo prinaša zamera.

Prvi korak k sreči je opustitev bolečine in tega nihče ne ve bolje od vas.

Prirejeno po: themindsjournal.com
Preverite še: