Kako močno lahko ljubi posamezno astrološko znamenje

Kako močno lahko ljubi posamezno astrološko znamenje (foto: Diego Rezende | Pexels) Diego Rezende | Pexels
3. 4. 2021

Nekatera astrološka znamenja je res težko ljubiti – ker potrebujejo manj ljubezni kot druga znamenja. Druga ne potrebujejo veliko, da se predajo.

Ribi

Ribe imajo veliko srce. Globoko čutijo in z izražanjem svojih čustev in občutkov nimajo težav – nič ne ostane neizrečeno. Ponosne so na svojo odkrito naravo. Resnično verjamejo, da se bo vse izšlo, če bodo le sledile svojemu srcu.

Škorpijon

Škorpijon skriva svoja čustva. Zelo težko je pridobiti njegovo zaupanje. Še težje pa ga je prepričati k priznanju, da vas ljubi – vendar ima veliko dušo in je eden najbolj zvestih znakov. Ker tako zelo ceni zaupanje in odkritost, vas ne bo nikoli zavajal, če preprosto ni pripravljen na razmerje.

Rak

Rak je izjemno čustven. Tudi potrebuje največ ljubezni in pozornosti od vseh znakov. A toliko, kolikor pričakuje od drugih, bo tudi povrnil. Ima zlato srce in resnično ceni vsakogar, ki vstopi v njegovo življenje. Osebo, ki si jo izbere, pa preprosto obožuje in v zvezo vloži ogromno truda – spomni se najmanjših podrobnosti, od prvega dne, ko sta se spoznala. Čeprav se morda precej oklepa in je lahko tudi malo zaščitniški, pa zna zelo dobro prebrati ljudi in vedno zaupa svoji presoji.   

Strelec

Strelec je brezupen romantik. Verjame v pravo ljubezen in to, da bo z osebo za vedno. A je hkrati tudi zelo previden, saj je nagnjen k temu, da ga stvari močno prizadenejo. Ko pa pridobite njegovo zaupanje, vas bo ljubil brezpogojno. Ko strelec enkrat najde tisto pravo osebo, se popolnoma prepusti zvezi. Vedno bo tam, ko ga/jo boste potrebovali in bo tisti, ki mu je resnično mar.

Tehtnica

Tehtnica je znamenje miru in harmonije – želi si, da so ljudje okoli nje srečni in zadovoljni. Pravzaprav vse, ki jo obkrožajo, ljubi zelo močno. Toda za osebo, ki ji da svoje srce, bo naredila vse. Dobesedno. Preseže vsa pričakovanja in pogosto se povsem izgubi, saj se čustveno povsem preda. Ko najde tisto pravo osebo, je to odnos, ki si ga želi vsak.  

Dvojčka

Dvojček je zelo logičen, a včasih tudi neodločen. Ko gre za življenjske odločitve, vedno pretehta vse prednosti in slabosti. Razen, ko gre za ljubezen. Ko se dvojček zaljubi, bo šel za to osebo na konec sveta. Dvojček ljubi z vsem srcem. Od vseh znakov najbolj ceni ljubezen in je nikoli ne jemlje za samoumevno. Naj vas ne bo strah priznati dvojčku, kaj čutite.

Lev

Lev je samozavesten in ljubi močno, a ima to nesrečo, da vedno izbere napačno osebo. Zato je ljubezen pogosto enostranska in ni cenjena. Nekateri trdijo, da je njegova ljubezen tako velikanska, da jih duši. Toda ko je zveza prava, se izkaže, da ni on tisti, ki se je moral spremeniti, temveč oseba, ki jo ljubi.

Kozorog

Kozorog je lahko včasih zelo hladen in okoli sebe postavi visoko obzidje. Za tem obzidjem pa se skrivajo prava čustva, a jih kozorog skrbno čuva. Le zelo posebna oseba bo pridobila kozorogovo zaupanje in celo kasneje v zvezi je lahko včasih precej težko. Pri kozorogu igra pomembno vlogo čas.

Vodnar

Najtežji odnos, ki ga ima vodnar, je odnos s sabo. Druge lahko ljubi, toda veliko razmerij propade, ker ne zna še ljubiti sebe. Vodnar je eno najbolj unikatnih znamenj – ko boste spoznali vodnarja, boste opazili, kako drugačen je od vseh ostalih ljudi, ki jih poznate. Toda ljubezen je bila za vodnarja vedno precej zapletena.

Oven

Oven ima žilavo zunanjost in je zelo vročekrven. Težko se je zaljubiti v ovna, saj ima močno osebnost in je zelo odkrite narave. Nekaterim se zato morda zdi preveč samozavesten – in prav na to bo oven zelo ponosen.

Devica

Devici ljubezen ni prioriteta. Bolj se osredotoča nase in na svoje cilje. Od vseh znamenj si najbolj prizadeva biti perfekcionist – v vseh pogledih svojega življenja. Razen v ljubezni. Toda če kaj, potem bi vsaka devica potrebovala ljubezen. A dokler ne bo srečala osebe, ki ji bo pokazala, da delo ni najpomembnejša stvar v življenju, se to ne bo zgodilo. Čeprav je zelo uspešna, pa se včasih počuti nekoliko osamljeno.

Bik

Bik je od vseh znamenj najbolj trmoglav. Težko bo priznal, kaj v resnici čuti in pogosto bo svoja čustva skrival za sarkazmom. Imeti morate debelo kožo in ničesar jemati osebno. Od vseh znamenj ima najbolj strogo osebnost, zato mu bo najbolj ustrezala oseba, ki je popolno nasprotje. In to je edina oseba, ki bo videla, kako občutljiv je lahko bik v resnici. A do tu je treba preskočiti veliko ovir.

Pripravljeno po predlogi Zodiac Signs Ranked Based On How Hard They Love; thoughtcatalog.com
Preverite še: