Kolekcija The French 77

17. 5. 2007 Promocijsko sporočilo

Pisalo se je leto 1977. Tega leta je umrl Elvis Presley, v kinematografe je prišel film Vojna zvezd, ki je postal eden najbolj gledanih filmov vseh časov.

Tistega leta je Pele odigral finalno tekmo v svoji karieri, film Sobotna vročica pa je postal prodajni hit. Vsepovsod se je vrtel disko. Na vrhu lestvic Wimbledona pridih latina zmeša štrene dominanci ameriških, avstralskih in švedskih favoritov. Bjorn Borg in Virginia Wade bi tistega leta morda zmagala, če se ne teniških terenih ne bi pojavila nova zvezda: argentinec Guillermo Vilas.

Vilas je tega leta postal teniška zvezda svetovnega formata, potem ko je osvojil tako francoski kot ameriški Open in postal eden najbolj znanih teniških profesionalcev vseh časov. Vilas, ki je bil enako suveren tudi zunaj teniških igrišč, je postal znan tudi po svojem individualizmu, spontanosti, glamurju in radoživem življenjskem stilu.

In v poklon vsem tem izrednim dogodkom, je Puma lansirala French 77 - spomladansko kolekcijo za šport in prosti čas, ki so ga inspirirala prav oblačila, ki jih je Guillermo Vilas nosil konec sedemdesetih in življenjski stil, ki je utelešal to magično ero. Stilizirana, prefinjena in prijetna na pogled – prav zato je ta kolekcija všeč tako veliko ljudem.

Obutev, oblačila in modni dodatki iz kolekcije The French 77 nosijo značilni pečat športne in modne usmeritve znamke Puma. Kolekcijo krasijo številni detajli in grafike, značilne za sedemdeseta leta, ki se prepletajo z elementi modernega ulično urbanega stila in materiali, ki so tako zelo značilni za 21. stoletje. Prav zaradi slednjih se kolekcija navkljub nostalgičnemu pridihu zdi tako futuristično modna, predvsem pa je udobno športna.

Več informacij o kolekciji.

Oglasno sporočilo

Značke: moda puma