Le Palais des Thés - čudovite ideje za darila

23. 12. 2010 Promocijsko sporočilo

Povabite na čaj. Ali pa ga podarite in morda boste nanj povabljeni vi. Skodelica čaja združuje.

www.palaisdesthes.com

Le Palais des Thés (Palača čajev), Stari trg 11, Ljubljana

Vonj po praznikih

V času decembrskih praznikov, ko je zunaj hladno, nas pogreje topel vonj po vaniliji, cimetu, ingverju, mandljih in sladkih pomarančah … Le Palais des Thés vsako leto komaj čaka, da združi te arome v posebni izdaji božičnega čaja in vam na ta način ponovno vošči vesele praznike.

Božični čaj N⁰25 je narejen v treh različicah: na osnovi črnega oziroma zelenega čaja ali pa na osnovi brezkofeinskega  čaja rooibos. Pločevinke krasi poseben božični motiv.

Presenetite s čajem

Izbirate lahko med 250 različnimi čaji iz vsega sveta. Okusite tudi dragocene, izjemne čaje za izbran okus, ki so jih na svojih številnih potovanjih po plantažah odkrili lastniki podjetja Le Palais des Thés.

  • Poljuben čaj, ki ga v trgovini Le Palais des Thés izberete za darilo, lahko podarite v posebni škatlici za shranjevanje čaja, ki odlično tesni in tako ohranja vso svežino in aromo čajnih lističev. Na voljo različni motivi in dimenzije škatlic washi.
  • Pisane pločevinke, napolnjene z aromatiziranimi čaji, ki so prodajna uspešnica, razveselijo z vsebino in obenem privlačno embalažo. V ponudbi Le Palais des Thés so tudi prazne pločevinke, ki vam jih lahko v trgovini napolnijo s poljubnim čajem.
  • Darilni komplet čajev v škatlicah washi: v elegantno in skrivnostno črno škatlo zapakiramo komplet dveh ali treh škatlic washi, napolnjenih s poljubnim čajem Le Palais des Thés. Med več kot 250 različnimi čaji iz vsega sveta izberite dva ali tri in jih podarite v japonskih vzorčastih škatlicah, ki odlično tesnijo in tako ohranjajo svežino in aromo čajnih lističev. Paket, ki se ga bo razveselil vsak, ki ima rad lepo in praktično darilo.
  • Izbor čajnih vrečk v svetleči škatli: v razkošni praznični embalaži v treh svetlečih barvah je zapakiran klasični izbor 54 muslinastih čajnih vrečk. S črnimi čaji se začne dobro jutro, z zelenimi se zaužije antioksidante čez dan, brezkofeinski čaji rooibos pa zvečer pospremijo v prijetne sanje. Ob takšnem darilu se vsakemu obdarovancu zasvetijo oči.
  • Raziskovalni kompleti izbranih čajev: lična škatla z 12 različnimi čaji, zapakiranimi v kovinske tube, je čudovito darilo za vse, ki bi radi raziskali svet čajev. Priložen vodnik o čajih (Théophile Guide v angleškem jeziku) je poučno in zanimivo branje. Odkrijte kulture sveta!

Koristno pri pripravi čaja

Da bo priprava čaja lažja in pravilnejša, so na razpolago tudi številni pripomočki: grelnik vode z nastavljivo temperaturo, merilne žličke, posrebrena degustacijska žlička, bambusova lopatica …

Ko se zunaj stemni, prižgite svečko in jo vstavite skozi vratca te svetilke. Med srkanjem najljubšega večernega čaja ob sproščujoči glasbi imejte v mislih, da vam Le Palais des Thés želi, da si za takšne trenutke večkrat vzamete čas.

oglasno sporočilo