Materinski krogi

Materinski krogi  (foto: Arhiv rdecisotor.com) Arhiv rdecisotor.com
4. 11. 2014

Materinski krogi v Rdečem Šotoru so namenjeni vsem Mamam. Kaj pomeni vsem Mamam?

V Rdečem Šotoru gojimo zavedanja, da Mama ni le ženska, ki je rodila otroka.

Mama je lahko: ženska, ki je začutila klic materinstva in se vse bolj spogleduje z idejo spočetja. Je ženska, v kateri se prebuja 'materinski instinkt', ženska, ki čuti, da bo kmalu postala mama ali pa načrtuje zavestno spočetje; Mama je lahko ženska, ki je že noseča in je tako fizično, kot psihološko in duhovno že globoko in poglobljeno v procesu priprave na materinstvo. Je ženska, ki si želi svoj proces ozavestiti in se na bodočo izkušnjo čimbolje pripraviti; Mama je lahko ženska, ki že ima svoje otroke v naročju, a se morda do zdaj ni nikoli zavestno poglobila v svojo ženstveno izkušnjo materinstva in bi se rada Materinskemu krogu pridružila, da ozavesti svoje potovanje, mu da nov pomen in se poglobi v refleksijo svoje izkušnje materinstva do zdaj.

Narava materinskih krogov je srčno druženje žensk, ki si stojijo ob strani na poti rasti in razvoja skozi izkušnjo materinstva.

V krogih beremo in delimo pozitivne porodne zgodbe, delimo svoje izkušnje in občutke, raziskujemo preteklost in starodavna znanja in izročila glede materinstva, se skozi umiritev povezujemo z modrostjo svojega telesa in svojim otročkom ter predvsem tkemo svojo osebno zgodbo materinstva! V današnji dobi poplave informacij in takšnih in drugačnih pogledov in praks je najpomembnejše, da vzpostavimo trden stik s sabo, svojo intuicijo in notranjim védenjem in s pomočjo verodostojnih informacij in srčne podpore sprejmemo odločitve, ki so v sozvočju z modrostjo našega telesa, srca in uma.

Materinskih krogov se lahko udeležite posamično, če vas kakšna tema še posebej pritegne in si želite druženja z drugimi Mamami. Materinski krogi kot celota pa so osnovani kot proces skozi izkušnjo materinstva, ki lahko služi kot pripravi na porod, pripravi na spočetje ali refleksiji pretekle porodne/materinske izkušnje.

Kdaj potekajo in kje se lahko prijavite:

  • Ob petkih ob 19.00 – 21.00 na Celovški 55 v Ljubljani.
  • Od sredine novembra do sredine decembra, zadnji krog v januarju.
  • Prijave (in informacije) na: ana@rdecisotor.com ali 068 16 41 60.
  • Prispevek za en krog: 20 €, prispevek za paket vseh krogov: 100 €.

Več: rdecisotor.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri