Napolnite se z energijo!

13. 5. 2009

Preživite vikend malce drugače kot običajno in si privoščite ples po ognju! Za koristi, ki vam jih bo prineslo tovrstno doživetje, vam bosta še dolgo hvaležna tako duša kot telo.

Osnova uspešnega in radostnega življenja namreč je, da imate v sebi dovolj energije. Če je nimate, se to pozna v vašem počutju, zdravju in dosežkih na vseh področjih. In kadar želite v svojem življenju karkoli udejanjiti, za to potrebujete presežek energije. Ta presežek energije lahko dobite na Bindu plesu po ognju. Hoja in ples po žerjavici vas bosta napolnila z energijo in močjo ognja, ki ju boste po lastni volji uporabili zase.

Bodin, vodja obreda Bindu plesa po ognju, ima neposredni stik z ognjem in je prinašalec stare tradicije plesa po ognju sodobnim ljudem. Omogoča vam, da ogenj izkusite in na žerjavici ostanete dovolj dolgo, da vas naravna energija ognja očisti in vam da moč za nove osebne uspehe. Kako se boste sprehodili po žerjavici in na njej zaplesali, vam bo Bodin razodel na seminarju.

Bodin vodi ples po ognju že 20 let. Ves ta čas ima tudi trajno odprt pretok kundalini energije. Zato ima sposobnost, da pripravi vas in žerjavico tako, da lahko po njej plešete in ostanete na njej dovolj dolgo ter tako prejmete veliko energije in moči. Posledice tega so odprava stresa in raznih zdravstvenih težav, splošno izboljšanje počutja, doseganje uspehov na različnih zasebnih in poslovnih področjih ter ne nazadnje možnost velikega skoka pri delu na sebi.

Bindu ples po ognju mojstra Bodina lahko izkusite v soboto, 16. maja, na Zaplani nad Vrhniko. Zbirno mesto je ob 14. 30 uri na jasi na Zaplani ali ob 14. 00 na parkirišču pri žagi. (Za opis poti lahko tudi pokličete).

PRIJAVE: bindu@siol. net ali po telefonu: 040 423 719 (Tadeja)