Postanite maser in si zagotovite sproščeno prihodnost!

17. 2. 2016 Promocijsko sporočilo

Občutek sproščenosti, prijetnih misli in mehka oljnata koža... Tako se počutimo po odlični sproščujoči masaži, ki nam pomaga odpraviti stres, povrniti vitalnost, predvsem pa sprostiti mišice in s tem tudi um in telo.

Najrazličnejše masaže imajo tudi različne učinke na naše telo, vendar vsem pa je skupno to, da se bomo po njih počutili bolj gibčni, pomirjeni in sproščeni. Masaža z vročimi kamni na primer je kombinacija kamnov vulkanskega izvora in različnih temperatur ter energetskega delovanja, ki nemudoma odstrani stres. S polaganjem kamnov namreč stimuliramo krvni pretok in sproščamo napetost bolečih mišicah.

Znanstveno je dokazano, da klasična masaža vrača hormonalno ravnovesje; zmanjšuje raven hormona kortizola, ki povzroča stres, uravnava izločanje hormona melatonina, ki je ključen za uravnavanje spanca ter spodbudi možgane, da proizvajajo endorfine, naravne telesne zatiralce bolečine.

Poleg čutnih užitkov se masaža in polaganje rok uvrščata med najstarejše zdravilne metode. Ne glede na tehniko, zadostuje že sam dotik. Dotiki so za nas življenjsko pomembni in imajo vedno opraviti z bližino in intimnostjo. Razvajajte svojega partnerja in tako tudi okrepite ljubezen.

S to povsem naravno tehniko lahko okrepimo videz in funkcijo kože, mišic in sklepov, uravnovesimo živčni in hormonalni sistem, izboljšamo prebavo in presnovo, pospešimo krvni obtok in eliminacijo strupov itn. Če pa masažo pravilno izvajate (masirate) z navdušenjem, boste ugotovili, da masaža koristi tudi vam, saj vas pomirja in vam daje novih moči za naporen vsakdan.

Postanite strokovno usposobljen maser

Vital je prava oaza miru, ki poleg masaže odpira vrata tudi vsem tistim, ki bi se želeli izobraziti in postati strokovno usposobljen poklicni oz. NPK maser/maserka. Predavatelji so vrhunsko usposobljeni maserji in fizioterapevti. Tečajnikom skušajo na njim razumljiv način prikazati masažo iz vseh zornih kotov, od strokovnosti, kjer je znanje anatomije zelo pomembno, pa vse do prvega steka s stranko, kako obdržati stranko, kako mora biti prostor opremljen, kakšen naj bo bil izgled maserja ipd.

V Vitalovi šoli masaž se lahko udeležite naslednjih tečajev:

  • tečaj klasične masaže,
  • tečaj športne masaže,
  • tečaj kinezoitaping,
  • tečaj ročne limfne drenaže,
  • tečaj anticelulitne nege,
  • tečaj masaže z vročimi kamni,
  • tečaj lifting obraza,
  • tečaj stol masaže,
  • 140-urni tečaj refleksoterapevt

Poleg vsega tega, pa vam na praktičnih usposabljanjih NPK nudijo tudi kosila v času tečaja, strokovna gradiva in DVD. V času tečajev se lahko tudi brezplačno sposodite masažne mize. Poskrbeli bodo, da je na tečajih vaša edina skrb sodelovanje. Vsem kandidatom ponujajo tudi različne zaposlitvene možnosti, ki jih najdete TUKAJ.

Tečaje izvajajo na različnih lokacijah: V Ljubljani, Kopru, Mariboru, Murski soboti, Celju, Novi Gorici, Novem mestu in v Kranjski gori.

Preverite njihovo ponudbo ali pa pokličite na brezplačno številko 080 23 25 ali 040 372 275.