Resnična preobrazba je lahko le celostna

24. 6. 2009

V poplavi obljub in ponudb vseh mogočih preobrazb, še posebno lepotno-stilskih in pompozno modnih, dobi človek lažen občutek, da je preobrazba nekaj, kar se tiče zgolj videza.

V resnici pa se prava, temeljita in korenita preobrazba lahko zgodi le celostno. Sproži se znotraj in se nato odrazi navzven. Resnična preobrazba je vedno nekaj kompleksnega, je proces, ki potrebuje čas.

Da bi vas skozi celostno preobrazbo varno pripeljali k uresničitvi vaših potencialov, smo v okviru akcije Bodi aktivna in pod pokroviteljstvom Perutnine Ptuj pripravili program za preobrazbo telesa in duha za začetnike.

Z rednim izvajanjem nasvetov strokovnjakov, ki pripravljajo tedenske programe za preobrazbo fizičnega telesa ter programe za delo s čustvi in umom, boste v življenju bolj aktivni, vitalni in samozavestni.

Poleg vadbenega programa za krepitev in preoblikovanje telesa, ki je podkrepljen z video vsebinami, lahko na spletni strani akcije izveste tudi marsikaj o prehrani, o delovanju našega energetskem sistema, izberete si lahko meditacijo po svoji meri in še marsikaj.

Pridružite se nam!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri