Sanjate o masaži na plaži?

Sanjate o masaži na plaži? (foto: Promo) Promo
14. 6. 2017 Promocijsko sporočilo

Vaše sanje se lahko uresničijo. Ne, ni vam treba kupiti drage letalske vozovnice in se odpraviti na rajske plaže karibskega otočja. Tudi ne na preobljudeno Tajsko. Izognete se lahko tudi gneči na slovensko-hrvaški meji. Hoteli LifeClass Portorož vam bodo Indijo in Tajsko pričarali kar na plaži Meduza Exclusive.

Beli paviljoni ob modrem mediteranskem morju. Prijetna senca in v bližini bar Meduza Exclusive, kjer boste s svežimi napitki lahko ohladili svoje telo. In če imate občutek, da je pomirjujoč bel istrski kamen, ki se ob robu plaže zliva z modrino morja in svežo podobo urejenih zelenic zadosten razlog za masažo, ste na pravem mestu.

Na eni od ekskluzivnih plaž na Jadranu vas čakata dva prestižna masažna paviljona, kjer vas s svojim znanjem čakajo tajski in indijski strokovnjaki iz Shakti-Ayurveda in WaiThai centra Term Portorož. Vonj po sončni kremi s kokosom? Kaj pravite na poletno razvajanje in sprostitev ob tajski masaži z naravnim zdravilnim kokosovim oljem, ki vas bo po masaži tudi ustrezno zaščitil pred sončnimi žarki? S pritiski na energijske in akupresurne točke vas bodo tajski maserji popolnoma sprostili. Ali pa zmanjšali stres z anti-stresno masažo hrbta.

Naj poležavanje na plaži postane koristno za vaše telo in duha.Zakaj ne bi kar prespali na morju? Paket Ščepec poletja, ki vključuje tudi kopanje v bazenih Sea SPA in termalnem Pramorju, je kot nalašč za pravi pravcati začetek poletja.

Iščete način, kako telo postaviti v ravnovesje? Nimate časa ob vseh službenih obveznostih? Med sproščanjem na plaži vam bomo izkušnjo še polepšali. Vonji mešanice naravnega karitejevega masla, ki kožo vlaži, ji vreča prožnost in obnavlja celice ter hladno stiskanega sezamovega olja, ki kožo učvrsti in upočasni nastanek gub, vas bosta ob posebej za vas izbranem eteričnem olju odpeljala v Indijo.

Vedno bolj popularna ayurvedska masaža za uravnavanje doš Vita, Pitta in Kapha vam bo s posebnimi masažnimi gibi pomagala utrujeno telo ponovno postaviti v ravnovesje. Če imate raje eksotiko, se boste morda prepustili učinku hladilnega evkaliptusovega balzama ob orientalski masaži stopal. Da se boste lahkotnih nog nato sprehodili po portoroški promenadi.