To so najbolj tiha horoskopska znamenja

To so najbolj tiha horoskopska znamenja (foto: Profimedia) Profimedia
14. 11. 2021

Mirni in tihi ljudje so pogosto označeni kot introvertirani ali dolgočasni. To ne drži povsem. Preverite, katera horoskopska znamenja spadajo med bolj tiha.

Vsi ljudje niso posebej živahni in ne želijo biti vedno v središču pozornosti. Obstajajo tudi tisti, ki so po naravi nekoliko bolj umirjeni in so pogosteje v vlogi opazovalca. Ne govorijo veliko, ko pa spregovorijo, imajo njihove besede pomen in težo.

Lahko so tudi nekoliko bolj sramežljivi ali zaprti vase. Vendar to ne pomeni, da se ne morejo nikoli sprostiti in glasno izraziti svojega mnenja. To ne pomeni, da ne uživajo v dolgih pogovorih in da se nikoli ne zapletejo v vnete pogovore. To preprosto pomeni, da prazno govorjenje, zlasti z ljudmi, s katerimi si niso blizu, niso njihova stvar.

Tisti, ki vam je blizu kateri od teh horoskopskih znamenj, boste morda rekli, da te osebe še zdaleč niso tihe. A če jih boste opazovali pri interakciji z novimi ljudmi, boste morda opazili vse, kar je opisano.

Tu so štiri horoskopska znamenja, ki veljajo za tiha ...

Profimedia

Bik

Rojeni v znamenju bika so potrpežljivi in umirjeni. Ne hitijo, preden besede izrečejo, premislijo, in ne ravnajo impulzivno. To se odraža tudi pri njihovi komunikaciji.

Velika verjetnost je, da bo bik, preden bo karkoli izrekel, o tem že nekaj časa premleval v sebi. Preden spregovori, želi biti povsem prepričan, da to tudi misli in da bo vse izrečeno na najbolj učinkovit način. Ko bik spregovori, spregovori z razlogom.

Rak

Rak potrebuje čas, da se odpre in izrazi svoja mnenja in čustva.

Če poznate koga, ki je rojen v znamenju raka, veste, da so lahko tudi precej sramežljivi. Zlasti v družbi novih ljudi. Tisti, ki jih ne poznajo, jih zaradi tega vidijo kot tihe in plašne. Toda ko vam rak enkrat zaupa, se povsem sprosti. Takrat boste ugotovili, da so raki pravzaprav precej družabni in zgovorni.

Devica

Samo zato, ker devici vlada Merkur – planet komunikacije – to ne pomeni, da devica izkoristi vsako priložnost da se odpre in povezuje. Devica velja za zelo umirjeno in tiho. Ima zelo neposredno in osredotočeno komunikacijo. Lahko bi tudi rekli, da je devica oseba, ki z malo besedami pove več kot dovolj.

Čeprav je devica previdna pri komunikaciji – ne želi biti preglasna –, se znotraj nje dogaja veliko. Prosite jo, naj svoje misli zapiše in dobili boste roman toka zavesti.  

Škorpijon

Ko se zaveste, da škorpijonu vlada Pluton – planet vsega nevidenega in skritega – postane povsem smiselno, zakaj škorpijon morda ne bo prvi, ki bo razkril svoje misli in občutke. 

Škorpijon opazuje, zlasti v situacijah, v katerih se znajde tudi sam, pri čemer razmišlja o prednostih in slabostih izražanja. Vedno poskuša ugotoviti, kaj  bi moral reči in kaj ne, previdno, da ne bi razdal preveč svoje moči.

Prirejeno po elitedaily.com
Preverite še: