Vabimo vas na vikend z Natašo Gorenc, ki ga ne smete zamuditi!

Vabimo vas na vikend z Natašo Gorenc, ki ga ne smete zamuditi! (foto: Thermana Laško) Thermana Laško
14. 9. 2020 Promocijsko sporočilo

Aktiven in hkrati sproščujoč vikend vam bo pisan na kožo!

Thermana Laško in priljubljena osebna trenerka Nataša Gorenc vabita na ekskluzivni Wellness Bootcamp vikend, v katerem se bodo prepletali vodeni treningi, razvajanja v spaju in izvrstna hrana.

Nataša je zagovornica zdravega načina življenja in vsem dobro poznana kot pozitivna trenerka, ki pomaga krepiti vaše telo in blagodejno vpliva tudi na vaše razpoloženje in motivacijo. Tukaj je vaša priložnost, da preizkusite njen trening!

Pridružite se Nataši in izkušeni ekipi Thermane Laško

V vikendu med 25. in 27. septembrom vas čaka aktiven in hkrati sproščujoč vikend v udobnih sobah Thermane Laško, napolnjen pa bo s štirimi skupinskimi treningi v telovadnici in bazenu,  sledila pa jim bo regeneracija v obliki maderoterapije nog in zadnjice ter športna in anticelulitna masaža. Piko na i bo dodal še polpenzion z okusno hrano.

Poleg tega boste imeli veliko prostega časa, ki ga boste lahko preživeli v bazenih Termalnega centra, v termalni vodi pod kuliso izjemne odpirajoče se steklene kupole, pod katero se skrivajo številna vodna doživetja, na voljo pa vam je tudi Savna in Fitnes center.

Thermana Laško
Izkoristite turistični bon

V kolikor se še niste odločili, kako porabiti turistični voucher, je Wellness Bootcamp vikend izvrstna priložnost, da si privoščite aktivno razvajanje. Vikend paket, ki vključuje vse treninge, sproščanje v bazenih in wellness vam je namreč na voljo že od 279 evrov, s turističnim bonom pa boste zanj odšteli nekoliko manj.

Več informacij o paketu Wellness Bootcamp vikend vas čaka na www.thermana.si, za rezervacijo lahko pokličete na 03/423 2100 ali pišete na info@thermana.si.

Nataša vas vabi v Thermano Laško!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @piksiwork Z veseljem vam sporočam, da bo med 25. in 27.9. v v Thermana Park Laško superior**** potekal moj 1..WELLNESS BOOTCAMP VIKEND 🤗💚☘️ Obstaja tudi možnost koriščenja turističnega bona! Bootcamp Wellness Vikend predstavlja sprostitev od napornega vsakdana in pobeg od skrbi in stresa, ki ga doživljamo. 🙏 Moj namen je, da naberemo novih moči, zato urnika nisem želela natrpati z raznimi sponzorskimi delavnicami! Program poleg VADB (opis le teh v nadaljevanju) vsebuje še MASAŽE, regeneracijo za telo in dušo! 😊Čakajo nas maderoterapija za noge in zadnjico, športna masaža hrbta in pa anticelulitna masaža! Vadbe bodo celostne, s poudarkom na različnih elementih, od gibljivosti, moči in kondicije. Prilagojene bodo tudi začetnikom. Migali bomo na različnih lokacijah prelepe okolice Thermane, v telovadnici in pa tudi v termalnem bazenu. Na voljo nam je še vstop v savno, kopanje vse dni in pa seveda uživanje ob klepetu, kulinaričnih dobrotah in prelepem ambientu. Na voljo bom tudi za vprašanja glede prehrane in vadbe. Veselim se vaše družbe!❤️💪 Za bolj natančne informacije in pa PRIJAVE klikni na povezavo😊 https://www.thermana.si/public_resources_cache/files/original/original/52/5202/Wellness%20Bootcamp%209%202020.pdf

A post shared by Natasa Gorenc (@gymbynatasa) on