Življenjska energija, ki pospeši samozdravljenje

Življenjska energija, ki pospeši samozdravljenje (foto: Shutterstock) Shutterstock
21. 1. 2014

Na voljo nam je vsem. V naše telo vstopa z močjo sonca, z vsakim dihom, skozi stopala, preko vode, hrane... Koliko te univerzalne življenjske energije premoremo, pa je odvisno predvsem od nas samih in našega načina življenja.

Prana, življenjska energija, naše gorivo

Prana je energija, brez katere človeško telo ne more delovati. Za naše telo je enako kot je za električno napravo elektrika.

Ko nas ta univerzalna energija prežema, smo zdravi in stanju popolne harmonije.

Če pride do motenj v pretoku, do energijskih blokad, kar največkrat povzročita stres in pomanjkanje časa, se to pozna tudi na slabem fizičnem in psihičnem počutju. Blokade se v nas lahko zadržujejo leta in privedejo do resnih bolezni.

Zdravljenje s prano in pranoterapija

S prano pospešimo naravne sposobnosti samozdravljenja telesa.

Naše fizično telo preveva in obdaja subtilno energijsko telo, poznano tudi kot biopolje ali avra. To energijsko telo je večini nevidno, ga pa danes že lahko zaznamo in merimo tudi s pomočjo sodobne znanosti.

Vse bolezni, okvare in naše slabo počutje se v njem vidijo; celo preden jih zaznamo v fizičnem telesu.

Zato lahko ob pravočasnem ukrepanju marsikatero bolezen preprečimo, če jo prej opazimo in pozdravimo v energijskem telesu.

Čiščenje negativnih energij

S čiščenjem prane se boste tokrat srečali tudi na zimskem Sensa vikendu.

Predavanje o prani in terapiji s prano bo služilo kot uvod v individualno obravnavo dveh odličnih pranoterapevtk – Dragice Paulović in Jožice Arko – Aje, ki delujeta v okviru Zdravilnega centra Medin. Vsak udeleženec Sensa vikenda bo namreč deležen individualnega pregleda in svetovanja pri eni od pranoterapevtk.

Osnovni namen pri zdravilskih obravnavah je preko očiščene prane človeku dvigniti njegove vibracije, saj se vse bolezni, vsa negativna stanja, vse slabo dogaja na nižjih energijskih nivojih.