Zabavna kombinacija stila in tehnologije

11. 6. 2018 Promocijsko sporočilo

V svet kompaktnih petvratnih limuzin je zapihal veter novosti! Za novega Citroëna C3, ki gre v koraku s časom, je značilen trendovski in optimističen dizajn, ki ga poživijo barviti dekorativni vstavki in grafični elementi.

Po zaslugi gladkih površin, prepoznavnega grafičnega oblikovanja in barv je to trendovski in pop model. Z novim C3 boste izstopali iz množice in hodili v koraku s časom!

Zmagovalna kombinacija

9 pretanjenih ali prodornih barv karoserije lahko kombinirate s 3 različnimi barvami strehe (črna Onyx, rdeča Aden, bela Opale) in si tako omogočite še več kombinacij (do 36 možnih kombinacij barv karoserije).

Da bo vaš novi C3 še bolj poseben, lahko izbirate med dekorativnimi nalepkami strehe, ki bodo podčrtale edinstven dizajn novega Citroëna C3.

Varno udobje

Novi C3 ublaži dražljaje iz zunanjega sveta in vas zaščiti pred posledicami nepravilnosti na cestišču. Udobni sedeži, panoramska steklena streha (za doplačilo), ki potniški prostor preplavlja s svetlobo, spremenijo vožnjo v pravo doživetje, praktična odlagalna mesta pa prihranijo čas pri vsakodnevnih opravkih in poskrbijo, da imate stvari vedno na dosegu roke.

Pametna zaščita

Zaščite Airbump®, ki so bile uvedene skupaj z vozilom C4 Cactus, kot pravi prepoznaven grafični elementi varujejo karoserijo, pod njihovo protidrsno oblogo je ujet zrak, ki deluje kot odbijač, zato boste lahko mirnih živcev bočno sparkirali tudi v naglici.

Tretje oko

Citroën premierno na svetu ponuja povezljivo kamero ConnectedCAM Citroën™ z visoko ločljivostjo. Ta petvratna limuzina ponuja tudi sklop opreme, ki vozniku olajša življenje: povezljiva navigacija z glasovnim prepoznavanjem, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji, opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu in sistem za nadzor mrtvega kota.

Varno povezani

Mirror Screen tehnologija omogoča vzpostavitev povezave s pametnim telefonom in podvojitev prikaza z njegovega zaslona na sredinskem zaslonu, kar naredi vašo povezanost z zunanjim svetom varno.

Zelena moč

Novi C3 je opremljen z bencinskimi motorji zadnje generacije PureTech ter učinkovitimi in varčnimi dizelskimi motorji BlueHDi.

Sestavite si čisto svojega tukaj!

Značke: C3 Citroën