Zadnje priprave na Jeep festival 2016: urejanje prizorišča z motorno žago Stihl

Zadnje priprave na Jeep festival 2016: urejanje prizorišča z motorno žago Stihl (foto: Adria Media Ljubljana) Adria Media Ljubljana
8. 9. 2016 Promocijsko sporočilo

Motorna žaga ni le nepogrešljivo orodje v marsikateri delavnici, pač pa tudi na naših pripravah prizorišča Jeep festivala 2016 na motokros stezi v Šentvidu pri Stični.

Ker ima prizorišče adrenalinskega doživetja za vso družino tudi večjo površino gozda, smo za urejanje okolice potrebovali tudi profesionalno in robustno motorno žago. Po drugi strani pa smo si želeli motorno žago, ki je lahka in priročna. Takšno, s katero bi lahko tudi drobna dela okoli hiše kar najhitreje opravili.

Stihl je zakon!

K sreči smo hitro našli vrhunsko, ki je primerne tako za manjša kot tudi zahtevnejša opravila z lesom. Motorna žaga te blagovne znamke je namreč vzdržljiva, lahka, enostavna za vzdrževanje ter kvalitetno izdelana. Ker je zelo tiha, zaščita sluha ni potrebna. Serijsko z baterijo AK 20 in polnilnikom AL 101. Motorne žage Stihl prav tako izpolnjujejo vse varnostne standarde, ki veljajo v Evropski uniji. In nenazadnje: varnostno zaščiteno jo lahko spravite tudi v najmanjši prtljažnik avtomobila in se z njo odpravite na avanturistično popotovanje.

Stihl tudi na Jeep festivalu 2016

Zadnje priprave na Jeep festival 2016 so v teku in veselimo se vaše družbe na dogodku, ki bo pravo avanturistično doživetje za vso družino! Poleg vrtenja volana na terenskih poligonih se boste zabavali tudi ob pestrem spremljevalnem programu, z malce sreče pa osvojili tudi katero od privlačnih nagrad Jeep. Poskrbeli pa smo tudi za pregled najboljšega za vašega jeklenega konjička: predstavljeno bo vse orodje za avto FISKARS ter nova AKU linija naprav STIHL.

Na Jeep festivalu 2016 si lahko v sklopu stojnice aktivni.si z malo truda priborite tudi super nagrade:

· Visokotlačni čistilec STIHL RE 119

· Fiskars mačeto

· Fiskars sekiro

· Fiskars lopato za avto ter metlico za čiščenje snega in strgalo za led v enem

Prijave na brezplačni dogodek: http://bit.ly/2bvqQNe