Želite (p)ostati športno aktivni? Pripomočke lahko zdaj nakupite kar od doma

Želite (p)ostati športno aktivni? Pripomočke lahko zdaj nakupite kar od doma (foto: PROMO) PROMO
4. 12. 2020 Promocijsko sporočilo

Pomembno je, da tudi v trenutnih razmerah ostanete športno aktivni, saj lahko tako okrepite svoje telo in duha. Ker pa so telovadnice in fitnesi zaprti, morate treninge opraviti v naravi ali pa kar doma. 

Če želite poskrbeti za čim bolj razgibano vadbo, morate pri tem uporabiti dodatne pripomočke, ki jih lahko sedaj naročite kar na dom, saj je svoja virtualna vrata odprl Shoppster, prva integrirana spletna in televizijska trgovina pri nas.

Shoppster povezuje spletno platformo Shoppster.com in televizijski kanal Shoppster TV, na katerem znani slovenski obrazi v 24-urnem programu preizkušajo izbrane izdelke ter vam svetujejo o njihovih prednostih in uporabi.

Ekipo Shoppsterjevih voditeljev sestavljajo nekdanji smučarski as Jure Košir, televizijska osebnost Tanja Postružnik Koren, pevka Tinkara Fortuna, igralca Sašo Stojanov in Vesna Ponorac ter spletni vplivnež Klemen Kopina. Skupaj vam nakupovalni center pričarajo kar doma in vam v zanimivih oddajah ponudijo edinstveni vpogled v delovanje izbranih artiklov.

Priznane blagovne znamke in edinstveni izdelki

Kupcem je na voljo bogat asortima priznanih blagovnih znamk in izdelkov lastne blagovne znamke, kmalu pa bodo predstavljene tudi linije izdelkov voditeljev. Veliki število rednih akcij iz različnih kategorij bo nenehno prinašalo nizke cene, v decembru pa se lahko poslužite tudi številnih prazničnih popustov.

(P)ostanite aktivni

Shoppster ponuja številne športne izdelke, s katerimi si boste lahko popestrili treninge ali pa se na novo lotili redne vadbe. Če z rekreacijo šele začenjate, boste zagotovo potrebovali udobna oblačila in obutev, bolj zagrizeni športniki pa lahko na Shoppsterju naročite tudi bogato izbiro fitnes naprav – vse od uteži do vadbenih naprav in celo tekaških stez.

Jure in Vesna vam na Shoppster TV med drugim predstavita in do potankosti opišeta tudi edinstveno Shoppster pametno uro, ki lahko zavoljo svojih funkcionalnosti postane vaš pravi osebni trener in motivator pri športnih aktivnostih. Iz domačega udobja pa lahko nakupite še mnoge druge športne artikle, s katerimi bo vsaka vadba produktivnejša. Na Shoppsterju so namreč na voljo najrazličnejši izdelki, s pomočjo katerih boste sestavili najboljši trening – od ogrevalnega teka pa do zaključnega raztezanja!

PROMO

Preklopite na Shoppster

Shoppster TV si lahko ogledate na digitalnih kanalih, in sicer v spletni trgovini Shoppster.com ali pa na družbenem omrežju YouTube, ter v Telemachovih programskih shemah EON na programskem mestu 7, Total TV na programskem mestu 5 in D3 na programskem mestu 14. Poleg nakupa na spletu lahko za naročilo izdelkov pokličete tudi na telefonsko številko +386 59 100 900.

 

Značke: shoppster