Ženske, to bi lahko bila vaša pijača poletja (za najboljše piknike na plaži, terasi, v naravi)

Ženske, to bi lahko bila vaša pijača poletja (za najboljše piknike na plaži, terasi, v naravi) (foto: PROMO) PROMO
10. 7. 2020 Promocijsko sporočilo

Če ste sodobna dama, ki se zaveda, da ji lahko v življenju vedno uspe in si zasluži le najboljše, potem smo našli pijačo za vas – in ne le to, temveč tudi recepte, ki bodo naredili vaše poletje še bolj vroče.

1 Za oboževalke penine

Aromatična, muškatna, artistična, fotogenična … To so pridevniki, ki opisujejo penino, pridelano iz sorte muškat ottonel, saj ta že na prvi pogled razkriva svojo posebno, artistično naravo. Nova penina Art Edition blagovne znamke Jeruzalem Ormož iz kleti Puklavec Family Wines takoj navduši s svojo prezenco, nato pa še v kozarcu z neverjetno muškatno aromo. Predvsem pa se takoj popolnoma poistoveti z vami: je polna stila, karakterno močna, karizmatična in – z vsebino. 

PROMO

Zunanjost odlikuje artistična preobleka sodobnega dizajna, ki upošteva svetovne trende, v steklenici pa vas bo prepričala popularna sorta muškat ottonel, ki navdušuje z očarljivo harmonijo okusov, lahkotnostjo, svežino in svojo značilno muškatno aromo.  

2 Za zveste privrženke rozeju

Lahkotno vino Rosé iz modrega pinota bo definitivno prineslo pozitivne vibracije ter popestrilo vaše vroče poletne avanture in težko dočakane brezskrbne dneve na plaži. Očara z nežnim okusom, prijetno živahno svežino, aromami jagod in brusnic. Je nežno in elegantno, obenem pa živahno, sveže in strastno – ravno tako kot ženske, ki se z njim najraje razvajajo. 

V ustih vas bo razveselilo s tipičnimi aromami jagod, brusnic in začimb ter je idealna spremljava k jedem, kot so jastog, belo meso, siri in solate. Za pravo poletno osvežitev Roséju dodajte led in malo radenske, da dobite popoln poletni osvežilni napitek. Kot nalašč za poletne večere na plaži, terasi, v naravi!

PROMO

3 In še recepti za popolne poletne koktajle

V vinski kleti Puklavec Family Wines so skupaj z dvakratnim državnim prvakom v mešanju koktajlov Tomažem Fartkom pripravili nekaj preprostih in okusnih poletnih receptov, v katerih je glavna sestavina novi Rosé ali penina Art Edition. Izbrali smo dva, ki vas bosta očarala in vam polepšala poletne dni.

ART JAGODA

- 1 dl penine Art Edition

- 5,0 cl jagodni pire

- 2,0 cl jagodni sirup

- 1,0 cl limonin sok

- dekoracija: jagoda

ROSE SPRITZ

- 1 dl Rosé Jeruzalem Ormož

- mineralna voda

- dekoracija: sveže jagode, borovnice, sveža meta

PROMO

Novo vino Rosé in penina Art Edition sta na voljo na www.puklavecvina.si in v večjih trgovskih centrih Spar, Tuš in Leclerc.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!