Znani Slovenki razkrivata: kako biti zaposlena mama in hkrati popolnoma fit

Znani Slovenki razkrivata: kako biti zaposlena mama in hkrati popolnoma fit (foto: PROMO) PROMO
17. 12. 2020 Promocijsko sporočilo

Tjaša Kokalj in Tjaša Perko sta si morda na prvo oko različni znani Slovenki, a sta obenem obe delovno in športno zelo aktivni, poleg tega pa še nadvse skrbni mami, zato jima sploh v zadnjem času, ko šola poteka na daljavo, ne manjka obveznosti. A ostajata fit – tako fizično kot psihično. Kako jima uspeva?

Obe Tjaši radi razveseljujeta svoje sledilce z nasveti, kako biti fit in se dobro počutiti v svojem telesu, obenem pa z odliko opraviti tudi vlogo mame.

In njun nasvet ta hip?

Medtem ko slalomirata med vsemi obveznostmi delovnega dne in ljubosumno čuvata tudi čas zase in za svoje najbližje, predvsem otroke, morata seveda opraviti še veliko domačih opravil. In pri tem nadvse cenita dobre hišne pomočnike!

Še zlasti sta bili v zadnjem času navdušeni nad pomočjo sesalnika Philips SpeedPro Max Aqua, ki sta ga obe preizkusili. V en glas pravita, da je tako priročen, da močno skrajša čas sesanja in pomivanja tal. Vedno ga imata pri roki in z njim brez težav posesata in pomijeta, tudi kadar se njima ali drugim članom družine kaj tisti hip strese ali popacka po tleh.

Tjaša Perko je priznala, da je v tem času, ko je odrezana od prijateljev, kar SpeedPro Max Aqua njen najboljši prijatelj in zaveznik. Predvsem zato, ker ima z njegovo pomočjo več časa zase – za telovadbo oziroma športno aktivnost, ki se ji ni pripravljena odpovedati, čeprav ji v času, ko mora pri šolanju pomagati starejšemu sinu, to komajda znese.

PROMO

Tjaša Kokalj pa je priznala, da SpeedPro Max Aqua rešuje njeno situacijo v kuhinji, kjer se poleg posledic kuhanja najdejo tudi pasje posodice za hrano in vodo ter je vedno nekaj po tleh ... Sploh zdaj, ko tam preživi še več časa kot prej. V njeno življenje je torej prišel ravno pravi čas.

Soplesalec, osebni trener ali samo nadvse zmogljiv čistilec?

Tjaši sta odkrili tudi, da je ta sesalnik lahko celo dober soplesalec ali osebni trener, kar še pripomore k njuni dobri formi. V njegovi družbi se da namreč tudi zaplesati ali malce potelovaditi. Poleg tega pa predvsem nadvse dobro sesa in hkrati še briše tla. 

Sesalnik SpeedPro Max Aqua se namreč ponaša s funkcijo mokrega brisanja in ročnim sesalnikom v eni brezžični napravi. Z enim polnjenjem lahko počistite celotno stanovanje ali hišo, saj zmore kar do 75 minut čiščenja, njegov digitalni motor PowerBlade pa zagotavlja visoko sesalno moč. Nadvse dobrodošli so tudi integrirani dodatki, ki pomagajo očistiti tudi najtežje dostopna mesta.
PROMO