Žurka za malčke: Pri buči in kuhalnici

Žurka za malčke: Pri buči in kuhalnici (foto: FOTO: promocijski material) FOTO: promocijski material
16. 10. 2019 Promocijsko sporočilo

Najmlajše na Festivalu nakupov in zabave zopet čakajo številna presenečenja, izkustvene delavnice in oooogromen kup zabave. Rezervirajte si torej petek in soboto, 18. in 19. oktober, za ugodne nakupe, dobro hrano in nepozabno zabavo v BTC City Ljubljana.

Malčke bo pred Dvorano A pričakal poseben pisani kulinarični svet, ki se bo prepletal s čarovnijo in uroki. Na odru bodo lahko spremljali Kuharijo v živo, kulinarične nastope in predstave, v različnih kotičkih prizorišča pa se bodo lahko udeležili zabavnih delavnic, kjer bodo pekli sladkarije, kuhali začarano juho, izrezovali in barvali buče, ustvarjali 'halloween' tattooje in čarovniške napoje napoje …

In nismo še končali. Nagradne animacije, otroški šejki in koktajli, sadne in zelenjavne čarovnije. Dogajanje bo pestro in še bolje bo, ker se boste lahko v posebnem foto kotičku postavili pred fotoaparat in si z brezplačno fotografijo ustvarili trajen spomin na družinsko doživetje na 32. Festivalu nakupov in zabave.

Čarobno kulinarično dogajanje bo zaokrožila tudi izobraževalna (ampak zabavno-izobraževalna, da ne bo pomote) pot po Dvorani A – Čarovniške zanke in uganke, na kateri bodo otroci odgovarjali na tematsko obarvana vprašanja. In ko se boste skupaj vrnili na prizorišče, bodo ob najmanj 4 pravilnih odgovorih pri odru lahko zavrteli kolo sreče in z malo sreče osvojili praktično nagrado.

Za več informacij kliknite TUKAJ.