Elan Black Edition - smuči, ki presegajo pričakovanja najzahtevnejših smučarjev

Elan Black Edition - smuči, ki presegajo pričakovanja najzahtevnejših smučarjev (foto: Klemen Razinger) Klemen Razinger
23. 1. 2019 Promocijsko sporočilo

Elan z več kot 70-letno stoodstotno ročno izdelavo smuči v Alpah v svojo zbirko 2018/19 uvaja posebne smuči Black Edition v treh modelih. Vrhunske visokokakovostne smuči se ponašajo z elegantnim in vitkim črnim slogom ter z najsodobnejšo karbonsko konstrukcijo za dodano vrednost tako pri videzu kot pri zmogljivosti.

Elanove smuči Black Edition so izdelane na enaki osnovi kot moški kolekciji Amphibio in Freeride Ripstick ter ženski modeli Delight. Vsaka smučka je okrepljena z notranjo in zunanjo karbonsko nadgradnjo. Karbonska lupina obda notranje leseno jedro smuči od roba do roba za večjo zmogljivost in moč brez dodajanja teže, medtem ko zunanja karbonska prevleka zgornji ploskvi doda slog, ki bo zagotovo izstopal na sedežnici ali na smučarskih regalih.

Amphibio 16 Black Edition

Je izdelan tako, da presega tudi pričakovanja najzahtevnejših smučarjev. Poleg tehnologije Amphibio 4D se ponaša s plastmi titana in karbona, ki blestijo pri visoki hitrosti in dolgih ovinkih.

Amphibio Black Edition:

  • Dimenzije: 121/73/104
  • Dolžine: 166, 172, 178
  • Tehnologija: Tehnologija Amphibio 4D, Dual Shape, RST stranski rob, sredica Tubelite, Dual Ti, karbonske plasti, NanoTech drsna ploskev
Ripstick

Nagrajena kolekcija Ripstick je prava rešitev za tiste, ki iščejo najvišje zmogljivosti tako v pršiču kot na zbitih podlagah. Black Edition s karbonskim slojem nadgrajuje zmogljivost na utrjenem snegu, hkrati pa ne popušča v bolj prašnih pogojih.

Ripstick Black Edition:

  • Dimenzije: 134/96/113
  • Dolžine: 167, 174, 181, 188
  • Tehnologija: Amphibio profil, tehnologija TNT, SST stranski rob, sredica Tubelite, VaporTip, karbonske plasti
Women's Delight

Smuči Elan Women's Delight so najlažje ženske smuči na svetu. Delight Black Edition so lahke smuči, okrašene s kristali Swarovski®, ki so pravi modni izraz za smučarska pobočja.

Delight Black Edition:

  • Dimenzije: 125/78/107
  • Dolžine: 146,152, 158, 164
  • Tehnologija: Okrašena s kristali Swarovski®, Early rise rocker profil, tehnologija SlimShape, RST stranski rob, sredica Tubelite, karbonske plasti
O Elanu

Elan je predan proizvajalec smučarskih izdelkov iz slovenskih Alp z več kot 70-letnimi izkušnjami izdelovanja najboljših smuči na svetu za prijatelje in družine s smučarskim življenjskim slogom, ki si radi privoščijo zabavo v gorah.

Za več informacij obiščite: www.elanskis.com

Foto: Elan, Klemen Razinger

Značke: Elan