Hujšajmo z Ego Slim & Vital: vzgojiteljica Jasmina

Hujšajmo z Ego Slim & Vital: vzgojiteljica Jasmina (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
6. 7. 2012 Promocijsko sporočilo

Jasmina Kern Okoren je simpatična mlada ženska, mamica in vzgojiteljica v vrtcu, ki govori tako naravnost in odkrito, da jo človek prav z veseljem posluša.

Ničesar ni mogla skriti pred nami, takoj je priznala vse svoje grehe in prekrške, storjene pretekli podaljšani konec tedna, ko je bila z družino na morju.

»Ja, ob koncih tedna je težko. Za praznike smo bili z družino na morju in ja – pregrešila sem se. Saj nisem ničesar takega jedla, ampak preprosto se nisem mogla držati strogega jedilnika, kjer je na njem tako malo sadja. Na morju je bilo vroče, zato sem večino dneva jedla le sadje in popila kašen jogurt. Sem bila pa pridna in šla vsako jutro teč, kar pa tudi ni slabo," je bila iskrena Jasmina.

Treningi in zdrava prehrana se ji na telesu že zelo lepo poznajo pa tudi počuti se boljše.

"Ja, vsi, ki me srečajo, me pohvalijo, saj vsi opazijo, da sem shujšala. Telo namreč dobiva neko drugo obliko, tudi sprememba prehrane se zagotovo pozna. Pri treningih opažam, da mi je vsakič lažje. Vse gre v pravo smer in proti cilju, zaradi katerega sem se prijavila na akcijo Hujšam z Ego Slim & Vital," je zadovoljna Jasmina.

Mlado mamici pri hujšanju podpira vsa družina, mož je celo tako prijazen, da si slastno večerjo pripravi šele takrat, ko gre Jasmina spat, da ji s kakšnim velikim sendvičem ne bi naredil prevelikih skomin.

Jasmina je, tako kot vsi, navdušena nad svojimi kolegi in Tamaro: "Vzdušje v naši ekipi je zares fenomenalno, mislim, da boljših posameznikov ne bi mogli izbrati. Super je, treningi so najboljši ... Če bo šlo tako naprej, morda sploh ne bomo več nehali trenirati," se je za konec nasmejala Jasmina.

Jasminin jedilnik
  • Zajtrk: jogurt s kosmiči + kos sadja.
  • Dopoldanska malica: ploščice crispy in piščančje prsi.
  • Kosilo: testenine, meso, ribe, solata, zelenjava.
  • Popoldanska malica: sadja ne sme, lahko pije šejk.
  • Večerja: beljakovinski šejk ali jogurt, solata (strogo se izogiba ogljikovim hidratom).

Iz revije Lisa, foto: Primož Predalič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri