Varno in zdravo v jesen!

23. 9. 2011 Promocijsko sporočilo

TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica to jesen bogato nagrajuje in poskrbi za varnost pred doplačili zdravstvenih storitev.

Z gibanjem in redno vadbo lahko občutno izboljšate svoje počutje in telesno pripravljenost, zato TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d. d., letos na spletni strani www.sportaj.net obstoječim vajam dodaja uporabne nasvete za krepitev in ohranjanje zdravja.

Vsem, ki postanete zavezanci za doplačila (ob izgubi statusa dijaka ali študenta), priporoča, da dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklenete v roku enega meseca, saj bo le tako začelo veljati že s prvim dnem prihodnjega meseca.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namreč še vedno edini način, s pomočjo katerega se je mogoče izogniti doplačilom zdravstvenih storitev, zdravil in pripomočkov, do katerih smo sicer upravičeni iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. S sklenjenim dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem pri TRIGLAV, Zdravstveni zavarovalnici, d.d., boste stroške doplačil prenesli na zavarovalnico.

Če boste zavarovanje sklenili do 15. decembra 2011, prejmete tudi darilni bon Mercator v vrednosti 10 evrov in sodelujete v velikem nagradnem žrebanju za nagrade, kot so: potovanje v vrednosti 1.500 evrov, Apple Ipad, gorsko kolo … Preverite!

Sklenitev je enostavna – prek spleta, na našem najbližjem zastopstvu ali v poslovalnici Zavarovalnice Triglav.

Najdete nas tudi na Facebooku, kjer pripravljamo že dodatno nagradno igro.

Triglav, nagrada

Kdor sklene dopolnilno zdravstveno zavarovanje ali pravilno odgovori na nagradno vprašanje, sodeluje v žrebanju za super nagrade (slika je simbolna).

Značke: jesen-zima