Vaša najljubša serija vedno na dlani!

Vaša najljubša serija vedno na dlani! (foto: Shutterstock) Shutterstock
21. 5. 2018 Promocijsko sporočilo

Komaj čakate, da izide nov del vaše najljubše serije in ste tako neučakani, da jo pogledate kar na telefonu? Izbrali smo nekaj izvrstnih, ki vam bodo popestrile deževne dni.

Westworld

Napet epski znanstveno-fantastični vestern se odvija v mestu Westerworld, kjer živijo brezčutni roboti in kjer obiskovalci počnejo karkoli se jim zahoče. Izvrstna filmska zasedba je tista, ki še bolj prepriča k ogledu: Anthony Hopkins, Sidse Babett Knudsen, Ed Harris in Evan Rachel Wood. Šokantna, provokativna in napeta - to je serija, ki napoveduje naslednje poglavje človeštva.

Tabu

Temačno nadrealistična serija "Tabu" spremlja pustolovca Jamesa Keziaha Delaneyja (Tom Hardy), moža, ki je bil na koncu sveta in se v domovino vrne nepovratno spremenjen. Potem ko so mislili, da je mrtev, se iz Afrike vrne v London, kjer je podedoval tisto, kar je ostalo od mogočnega očetovega ladijskega imperija. Rad bi na novo začel življenje, vendar je zapuščina očeta strupeno darilo. 

Deklina zgodba

Po knjižni predlogi klasičnega romana avtorice Margaret Atwood zgodba prinaša življenje v distopični družbi Gilead, totalitarnem režimu, ki je bil nekoč znan kot Združene države Amerike. V luči okoljske katastrofe in ob čedalje nižjem številu rojstev Gilead vodi sprevržena fundamentalistična vlada, ki se skuša z vojaško politiko "vrniti k tradicionalnim vrednotam".

Spremljajte jih vedno in vsepovsod!

Da boste v serijah lahko uživali povsod in še isti trenutek, ko izidejo, poskrbite da boste imeli na voljo dovolj mobilnih podatkov. Telemach predstavlja paket, kjer je skoraj nemogoče prekoračiti mejo!

Preklopi na Telemach!

Pri Telemachu boste na svoj račun prišli vsi novi in že obstoječi mobilni uporabniki, saj so maja letos znova poskrbeli za PODATKOVNI ŠOK, s katerim boste lahko brezskrbno surfali po internetu!

Osnovni paket VEČ je opremljen z 1 GB prenosa podatkov na mesec, v najbolj priljubljenem paketu ŠE VEČ boste lahko koristili kar 25 GB, najbolj zahtevnim pa priporočamo paket NAJVEČ, kjer vas čaka neverjetnih 60 GB mesečnega prenosa podatkov.

In še super novica - kljub povečanju količine prenosa podatkov cene mobilnih paketov ostajajo nespremenjene!

Izkoristite UNIFI in UNIFI TRAVEL


Poleg povečanja podatkovnega prenosa v vseh mobilnih paketih družine VEČ lahko Telemachovi naročniki brezskrbno uporabljate splet tudi pri potovanju po svetu.

To omogočata razširjeni mreži wifi-točk UNIFI in UNIFI TRAVEL. Mreža UNIFI je uporabnikom na voljo s kar 650 tisoč WiFi točkami v regiji, kar omogoča brezskrbno počitnikovanje tudi v državah, ki niso članice EU.

Na svoj račun pa s Telemachovimi storitvami prihajate tudi svetovni popotniki, ki se lahko po vsem svetu brezplačno povezujete na kar 68 milijonov lokacijah.

Po začetni registraciji se bo vaš telefon samodejno povezoval z UNIFI ali UNIFI TRAVEL WiFi točkami, kar omogoča spremljanje najbolj priljubljenih vsebin kjerkoli in kadarkoli.

Značke: Telemach