Atina Grizold - kineziologinja in osebna trenerka

Atina Grizold - kineziologinja in osebna trenerka (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
8. 4. 2020

Študentka magistrskega programa kinezioterapije, ki želi pomagati ljudem, da izboljšajo svoje gibalne vzorce ter se v svojem telesu počutijo zdrave in fit.

Atino šport spremlja že od malih nog, osem let je trenirala tudi atletiko. Med študijem kineziologije na Fakulteti za šport je pridobivala izkušnje z vodenjem funkcionalnih vadb in pilatesa, navdušila pa se je tudi nad delom s starostniki.

Danes nam bo pokazala, kako telovadi naših 6 kandidatk, ki si želijo zaživeti bolj zdravo. Spoznajte jih TUKAJ. Skupaj z Atino bomo naredili kratko vadbo za celo telo. 

Ob 18.30 boste Atino lahko spremljali na našem Facebook profilu v živo, med vklopom pa bo za vas pripravila tudi nagradno igro, zato ne zamudite! 

"Ljudem želim pomagati, da se v svojem telesu počutijo zdrave in fit."

Atino gibanje napolni z energijo in veseljem, in to dojemanje gibanja želi prenesti tudi na svoje varovance, saj gibanje dolgoročno izboljša in podaljša življenje.

Kako bo usmerjala naše kandidatke? 

Prvih nekaj treningov bo uvajalnih. Kandidatke se bodo najprej naučile pravilnega izvajanja vaj in šele, ko to osvojijo, bodo treningi usmerjeni v boljšo fizično pripravljenost in oblikovanje telesa. 

Atina pravi, da z rednimi treningi kandidatke lahko pričakujejo povečanje energije, boljšo motivacijo, več koncentracije na delovnem mestu in drugod ter dobro počutje. Želi, da na vadbah uživajo in športa ne bodo videle kot težave, pa tudi da dosežejo zastavljene cilje in se približajo dolgoročnim, ki jih bodo po koncu izziva dosegle same. 

Atina je trenerka v fitnesu VigorGround, kjer lahko tudi vi preizkusite svojo fizično pripravljenost in s pomočjo trenerjev dosežete svoj cilj. Na voljo imate dve lokaciji, zato odpade izgovor, da je telovadnica predaleč!