Moj aktivni plan 2020: Prehranski svetovalec Niko Popović lahko svetuje tudi vam! (ima posebno ponudbo)

Moj aktivni plan 2020: Prehranski svetovalec Niko Popović lahko svetuje tudi vam! (ima posebno ponudbo) (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
21. 3. 2020

Niko Popović svetuje našim kandidatkam, ki bodo naredile spremembo s programom Moj aktivni plan 2020, pomaga pa lahko tudi vam. In to zelo ugodno!

Farmacevt in prehranski svetovalec s certifikatom Precision Nutrition (Pn1) Niko Popović sicer nudi individualno svetovanje tistim, ki bi radi v kontaktu ena na ena povsem spremenili svoje navade in se začeli zdravo prehranjevati. Program traja dva meseca, cena je 75 € na mesec.

Trenutno svetuje tudi našim kandidatkam, ki bodo naredile zdravo spremembo v svojem življenju. Preverite, kdo so: Spoznajte izbrane kandidatke za Moj aktivni plan 2020

Za bralce našega portala pa je pripravil posebno ponudbo skupinskega svetovanja, pri katerem skupino petih do desetih kandidatov dva meseca vodi skozi tedenske izzive, odgovarja na vprašanja in daje točna navodila, kako izboljšati svoje prehranske navade.

Pravi, da je ob uvajanju povsem preprostih sprememb v tem obdobju realno pričakovati izgubo 3-5 kilogramov (ravno prav za poletno postavo 😊). Še bolj pomembno pa je, da bodo kandidati po dveh mesecih imeli vse znanje, da sami nadaljujejo z zdravimi navadami po zaključku programa.

Program se bo odvijal zgolj preko elektronskih/telefonskih stikov, zato je še posebej primeren v trenutnem obdobju. Cena je samo 19 € na mesec. Ker se pričakuje veliko povpraševanja, je število mest omejeno.

Prijave zbira na: niko@zdravenavade.si (zadeva: Skupinsko svetovanje).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri