Imamo nagrajenko, ki bo prejela smuči Elan Delight Supreme!

Imamo nagrajenko, ki bo prejela smuči Elan Delight Supreme! (foto: Samo Vidic) Samo Vidic
10. 1. 2018

Akcija Elanov smučarski dan za ženske je za nami in izbrali smo srečno nagrajenko, ki bo prejela smuči Elan Delight Supreme.

Elanov smučarski dan je izjemna priložnost, za smučanje z inštruktorjem, prijetno smuko in veselo druženje z drugimi smučarskimi navdušenci.

Na snežne strmine Krvavca se bo 19. januarja* z nami odpravilo 10 srečnih nagrajenk, med vsemi prijavljenimi pa smo izbrali tudi eno, ki bo prejela Elanove smuči.

In srečna nagrajenka je: Melita Hromec

Iskrene čestitke!

Ženske smuči Elan Delight Supreme

Si lahko predstavljate smuči, ki so v svojem bistvu peresno lahke. Ženske smuči Delight sanje o izjemno lahki smučki prestavlja v resničnost. Te smuči namreč tehtajo manj kot ženska torbica.

Ženske smuči Elan Delight Supreme so izdelane iz ultra lahkih materialov in so zato v primerjavi z drugimi smučmi resnično občutno lažje.

Z njimi boste smučarke uživale na snežnih strminah, saj tehnologija Easyskiing omogoča zabavno in hkrati tudi fizično lažje smučanje. Omogočajo zabavne in igrive zavoje, tako na zahtevnih strmih terenih kot pri učenju otrok. Ob vsem tem pa njihova lahkotnost prihrani precej energije za užitka poln smučarski dan.

Ob vsem tem ne smemo tudi mimo pomembnega dejstva, da so smuči zasnovane s strani smučarskih predstavnic nežnejšega spola, ki smučajo vsak dan in natančno poznajo vse najbolj fine smučarske občutke.

www.elanskis.com

Še je čas, da se pridružite akciji Na smučarske proge v dobri formi

Kjer z vami delimo nasvete in video treninge, da boste do konca smučarske sezone ostali v dobri formi, novice ter zanimivosti, med vsemi prijavljenimi pa vsak teden podelimo še super nagrade.

Vsem prijavljenim bomo tudi vsak teden vso zbrano vsebino poslali na elektronski naslov.

Preverite Na smučarske proge v dobri formi

*V primeru slabega vremena si pridržujemo pravico do spremembe datuma.

Značke: Elan