25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Podarili smo 5-mesečni tečaj joge

8. 9. 2011

V sodelovanju z Virtualnim joga studijem na www.sensa.si in učiteljem joge Robertom Honnom smo podarili brezplačen 5-mesečni tečaj joge.

Srečna izžrebanka je:

  • Alenka Pegan, Preserje

Čestitamo! Nadaljna navodila boste dobili po e-pošti.

Zakaj joga?

Praksa joge je prefinjeno ogledalo tistemu, čemur rečemo JAZ. Kar počnemo s seboj na podlagi med uro joge, je le odraz načina, ki ga imamo do sebe 24 ur na dan, 7 dni na teden, doma, v službi, šoli ali v medsebojnih odnosih. Telo je med prakso lahko napeto ali sproščeno, dih je le pokazatelj našega resničnega počutja.

Pozornost, ki skače naokrog, je lastnost vseh nas, ki živimo v času hitrih sprememb. Ljudje prakticiramo jogo iz različnih vzgibov. Telovadba, sprostitev, osredotočenost, globlje razumevanje resničnosti,… ni pomembno, kaj je vzrok naše prakse. Naše razumevanje joge se bo z redno prakso s časom nedvomno spremenilo.

Ni boljšega ali slabšega učitelja joge. Je tak, ki najde prave besede. So taki, ki ne najdejo pravih besed. Več učiteljev joge vam na eni lokaciji ponuja brezplačno možnost izbire. Preskusite različne prakse in različne učitelje in izberite tisto, ki vam je pisana na kožo.

Mogoče ugotovite, da joga NI za vas. To ni slabo. Pridobili boste lastno izkušnjo in o njej oblikovali svoje mnenje. Mogoče ugotovite, da je praksa joge metoda, ki vam v trenutku tu ponuja tisto, kar potrebujete.

NAMEN je dosežen ...

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri