Capital Soleil: nove sočne forumule za zaščito pred UV žarki

20. 8. 2008

Podarjamo kreme za zaščito pred UV-žarki iz linije Capital Soleil : 2 x osvežilno kremo za obraz SPF 30 in 3 x mikrofluid z mat učinkom, SPF 30+.

Laboratoriji Vichy so v liniji izdelkov za zaščito pred soncem razvili nove teksture in izdelke, ki s patentiranim širokospektralnim filtrom Mexoryl® XL kožo učinkovito ščitijo pred UVA- in UVB-žarki. V liniji Capital Soleil so na voljo novi osvežilni negi za obraz z zaščitnim faktorjem SPF 30+ in SPF 50+ ter mikrofluid za nego obraza z zaščitnim faktorjem SPF 30+.

Nove osvežilne kreme za obraz SPF 30 + IN SPF 50 +

Za zaščito obraza so Laboratoriji Vichy razvili novi negi Capital Soleil z zaščitnim faktorjem SPF 30+ in SPF 50+, primerni za vse tipe kože, hipoalergeni, fotostabilni in nekomedogeni, s termalno vodo Vichy. Formule izdelkov so odporne proti vodi in potenju ter preizkušene na občutljivi koži pod dermatološkim nadzorom.

Mikrofluid z mat učinkom, SPF 30+

Nov izdelek ponuja inovativno teksturo, posebej zasnovano za zadovoljitev potreb po mat videzu mešane in mastne kože. Mikrofluid z zaščitnim faktorjem SPF 30+ ima izredno lahko fluidno teksturo, ki daje žameten občutek in mat videz. Je brez parfuma in kože ne masti in ne pušča belih sledi.

Vse izdelke Capital Soleil odlikuje poleg filtrnega sistema s patentiranim širokospektralnim odlikuje tudi ekskluzivna patentirana tehnologija visoke prekrivnosti, s pomočjo katere se na koži tvori zanesljiv in enakomeren zaščitni sloj, ki pri sušenju ne razpoka. Zaščito UVA Ultra, ki je prisotna v vseh izdelkih Capital Soleil predstavlja optimalno razmerje med zaščito pred UVB- in UVA-žarki.

 

Obiščite spletno mesto Capital Soleil

Linija izdelkov Capital Soleil nudi izdelke za celostno zaščito vseh delov telesa, za vsak tip kože in za vse starosti. Za brezskrbne počitnice Vichy predstavlja več infomacij o izdelkih Capital Soleil in možnost prejemanja brezplačnih sms sporočil o stopnji UV indexa in priporočenim zaščitnim faktorjem na spletni strani.

Značke: Capital soleil