Veš kaj se bo zgodilo, če se jutri zjutraj v službo odpraviš po drugi poti?

14. 6. 2017 Promocijsko sporočilo

Užitek in sreča se nahajata izven cone ugodja in izven vsakodnevne rutine. Naj vaše življenje ne bo ponavljajoča se pesem. Naj bo vedno drugačna, saj potrebujemo raznolikost in pestrost. Naredite torej nekaj drugače, pa naj bo to le neka malenkost ali kaj večjega.

Se sploh zavedate, kako velik del časa vsak dan sledite ustaljenim navadam in rutinam?

S tem izgublate sposobnost zaznavanja okolice, ne ustavite se več, da bi povohali cvetlico in svojim možganom ne izzivate novih dražljajev. Z malimi koraki vsak dan naredite nekaj drugače in nevsakdanje. Bodite sprememba in stopite v #NEVSAKDAN.

Jutri se v službo odpravite po drugi poti

Pomislite na gnečo na cesti, ko se vozite v službo ali hitite po opravkih. Si predstavljajte, da bi se na pot v službo vsak dan podali po kateri od nevsakdanjih poti?

Namesto, da se odpeljete z avtom, pojdite z avtobusom in ta čas posvetite opazovanju okolice. Tudi kolo je dobra izbira, med vožnjo lahko opazujete naravo in zaznavate zanimive vonje. Na poti boste srečali druge ljudi, kot jih bi na svoji rutinski vožnji.

Jutri izberite nekaj drugega, karkoli že vam to predstavlja. Odhod v službo bo tako bolj vznemirljiv kot včerajšnji, ko ste se že tisočič odpravili po isti poti.

Preizkušajte nove jedi

Vam je kaj znana vsakodnevna rutina kosila ob isti uri z istimi ljudmi v isti restavraciji/menzi, 300 dni na leto je na krožniku piščančje bedro in solata. Uhhh, ni čudno, da je vam je dolgčas. 

Za čas jutrišnjega kosila naj bo vsaj malo drugače, kosilo si lahko pripravite že doma in ga prinesete s seboj v službo, ali pa si za spremembo privoščite za vas "prepovedan obrok" zvrhan krožnik slastnih testenin. Pojdite v park in poskusite nekaj novega, okusnega, dugačnega. Lahko se odločite, da boste med časom za kosilo počeli čisto kaj novega, skočili do prvega muzeja ali namočili noge v potoček, ki teče mimo.

Jutranja budilka malo drugače

Spremenite svojo jutranjo rutino tudi v trenutku, ko vam zazvoni budilka. Ker so v sodobnem času budilke nadomestili pametni telefoni, imamo ob budilki, možnost prestavljanja spanca za 5 minut, in še za pet in potem še za 5 minut ... v nedogled.

Jutri ob zvoncu budilke vstanite takoj. Če pa ste eden izmed tistih, ki vstanete takoj ob zvoncu, si privoščite malo poležavanja. Samo zato, da vidite kaj je lahko, če ni kot je vsak dan. Pa kaj potem če budilke zjutraj sploh nebi ugasnili, kaj bi se zgodilo? Spreminjanje rutine lahko postane celo zabavno.

Novi kraji, novi ljudje, nove dogodivščine

Zakaj že vse življenje hodimo na počitnice na Hrvaško? "Zato, ker nam je tam všeč, ker nam je domače, ker je v bistvu čisto ok, pa še apartma imamo tam, zakaj bi trošili denar za namestitev nekje drugje." Vse super, a obstaja možnost, da letos počitnice preživite kje drugje.

Apartma/prikolico oddajte v najem in si s tem denarjem privoščite drugačne počitnice. Spoznali boste nove ljudi, saj 'hrvaškega soseda' poznate že preveč dobro. Preizkusili boste nove aktivnosti in razbili počitniško rutino.

Poglejte na stvari iz druge perspektive.

Bodite sprememba

Čas je, da se prebudite! Renault KADJAR vam predstavlja #NEVSAKDAN, dan, ki ga zapeljete po svoje.

Na #NEVSAKDAN preprosto uberete drugačno, nevsakdanjo pot kot običajno. Greste v službo s kolesom namesto z avtom, imate sestanek na vrhu hriba namesto v pisarni ali greste pa na večerjo kar v mestni park, skratka počnete vse, česar ne počnete vsak dan, pa bi lahko.

#NEVSAKDAN

Kaj bi vi počeli na #NEVSAKDAN?

Če imate dobro zamisel, oddajte predlog za svoj #NEVSAKDAN. Renault Kadjar bo dva vaša najbolj zanimiva predloga za #NEVSAKDAN v celoti uresničil!
Za več informacij in za sodelovanje v natečaju #NEVSAKDAN kliknite TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri