Na Jasi – naravna in organska kozmetika

27. 11. 2008

Spletna trgovina Na jasi podarja čistilno mleko za nego obraza 3 v 1 z zelenim čajem in mirto ter losjon za obraz z arganovim oljem in morsko krhliko blagovne znamke Eco cosmetics.

Čistilno mleko 3 v 1 z zelenim čajem in mirto

Kozmetični izdelek s trojnim delovanjem: kožo očisti, neguje in navlaži. Čistilno mleko je obogateno z zeliščnimi izvlečki, kot npr. izvlečkoma zelenega čaja in listov vinske trte, in poleg čiščenja kožo tudi navlaži in nevtralizira izsušitev kože zaradi trde vode. Po uporabi je koža osvežena, brez občutka napetosti in je bolj mehka. Učinkovito odstrani vse tipe ličil, tudi vodoodporna ličila.

Losjon za obraz z arganovim oljem in morsko krhliko

Zelo nežna in lahka krema z nemastno teksturo. Neguje kot intenzivna krema.

Zakaj organska kozmetika?

Naša koža vsrka do 60 odstotkov vsega, kar damo nanjo, zato je zelo pomembno, kakšne so sestavine kozmetičnih izdelkov, ki jih uporabljamo. V novi spletni trgovini www. najasi.si so vam na voljo kvalitetni kozmetičnimi izdelki naravnega in organskega izvora.

Zdrava skrb za kožo ne vsebuje sintetičnih sestavin in konzervansov, ki lahko kožo poškodujejo ali celo povzročijo različne bolezni. Naravne in ogranske sestavine najbolje ščitijo in negujejo kožo in telo ter ju ohranjajo zdrava.

Zakaj Na jasi?

Najasi.si vam ponuja pestro paleto naravnih in organskih kozmetičnih izdelkov za obraz in telo, brez sintetičnih sestavin in konzervansov, ki niso testirani na živalih.

Trenutno lahko izbirate med izdelki dveh blagovnih znamk: Eco cosmetics iz Nemčije in Trevarno iz Velike Britanije, kmalu pa prihaja tudi blagovna znamka Juice Beauty (ZDA).

Vabljeni na sprehod po jasi.