25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Prehrana za nosečnice in dojenčke

10. 10. 2011

Predstavljamo knjigo 4 načine zdrave prehrane za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine, ki je izšla pri založbi Cangura.com. Pet knjig podarjamo!

Zdravnik naturopat dr. Peter D'Adamo že več kot 30 let proučuje povezave med krvno skupino, hrano in boleznimi. S svojimi individualiziranimi načrti za različne krvne skupine je zaslovel po vsem svetu in je avtor prodajne uspešnice 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine, ki jo je napisal v sodelovanju s Catherine Whitney. 

Knjiga 4 načini zdrave prehrane za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine je namenjena predvsem bodočim staršem, ki jih zanimata alternativna medicina in prehrana. V knjigi spoznate štiri krvne skupine, štiri diete in štiri načrte za zdravo nosečnost ter rojstvo zdravega otroka. V tabelah so lično razvrščena vsa živila, ki jih lahko jejo posamezniki z določeno krvno skupino, in seveda je napisano tudi, katera živila zdravnik odsvetuje.

V knjigi so predstavljeni še telovadni programi, primerni za vašo krvno skupino, priložen pa je tudi seznam priporočljivih prehranskih dodatkov, ki spodbujajo plodnost in zdravo nosečnost ter lajšajo poporodne težave. 70 strani je rezerviranih za recepte za posamezne krvne skupine, tako za matere kot za dojenčke, ter nasvete naturopatske babice – naturopatske zdravnice Cathy Rogers!

“Na začetku svoje naturopatske prakse sem skorajda po naključju odkril, da se je plodnost močno povečala, kadar so moje pacientke sledile dieti glede na svojo krvno skupino. Celo ženske z dolgotrajnimi težavami s plodnostjo, vključno z večkratnimi splavi, so lahko zanosile in donosile otroka,” piše naturopat dr. Peter D'Adamo.

Seznam nagrajenk

  • Branka Gramc
  • Bojana Perko
  • Urška Pelko
  • Vita Hočevar
  • Adrijana Gotovnik

Čestitamo! Knjigo boste prejele po pošti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri