Tai chi chuan uresničimo svoje sanje

19. 11. 2009

Podarjamo priročnik za spoznavanje in urjenje v tai chi chuanu, ki ga je napisal priznani učitelj borilnih veščin Tone Ančnik .

Priročnik za spoznavanje in urjenje v starodavni kitajski zdravilni in borilni veščini, ki je dandanes atraktivna predvsem kot orodje za ravnotežje pri prehitremu življenjskemu tempu in stresu.

Tai chi chuan je starodavna kitajska borilna in zdravilna veščina, v kateri se gibalne vaje prepletajo z meditacijo in vzhodno filozofijo. Tai chi chuan vzpostavlja porušeno ravnovesje med človekovo notranjostjo in zunanjostjo. Ob izvajanju gibov se namreč vse naše telesne in umske funkcije združijo v eno in nas spremenijo v brezčasne in sproščene plesalce, osvobojene misli, časa in občutka težnosti.

Priročnik je namenjen tako začetnikom kot tistim, ki se z veščino spoznavajo že dlje. Avtor Tone Ančnik je profesionalni trener in učitelj karateja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri