Zdrava Osebnost - Nov pogled na ljudi

9. 9. 2009

Podarjamo knjigo Zdrava Osebnost - Nov pogled na ljudi, ki je izšla v Mettis Bukvarni.

Vas v službi tarejo težave? Je svet, kot ga vidi vaš šef, popolnoma drugačen od sveta, kot ga vidite vi? Imate šoloobveznega najstnika, pa se vam zdi, da ocene nikakor ne odražajo njegove dejanske inteligentnosti? Se ne razumete z življenjskim sopotnikom? Se sprašujete, kdo in kdaj ga je ugrabil ter zamenjal z nekom drugim? Se vam nasploh zdi, kot da so nekateri prileteli iz druge galaksije?

Vsa ta zmešnjava izvira iz konflikta različnih vrednot.

Prepričani ste, da je to, kar je dobro za vas, dobro tudi za ostale. No, pa temu ni tako, saj smo ljudje individualna, samosvoja bitja. Ni le ene prave, zdrave osebnosti. To, da ste drugačni od drugih in da so drugi drugačni od vas, je popolnoma normalno.

Zato zaživite samega sebe in razumite druge!

Ugotovite, katere vrednote dajejo podobo vaši osebi: Sprejemanje – Radovednost – Prehranjevanje – Družina – Čast – Idealizem – Neodvisnost – Red – Telesna aktivnost – Moč – Romantičnost – Varčevanje – Družabni stiki – Status – Umirjenost – Maščevanje

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri