Odkrij neznano in najdi svojo pot z Intersportom!

3. 5. 2018 Promocijsko sporočilo

Ste človek doživetij, vedno pripravljeni na nove izzive? Komaj čakate, da spakirate nahrbtnik in se podate v naravo? Bi radi svojo strast delili še z drugimi in jih navdihnili, da bodo enkrat stali na vrhu gore?

Zagrabite priložnost!

V sodelovanju z Intersportom bomo izbrali 3 navdihujoče hribolazce, pohodnike ali odštekane avanturiste, ki jih bomo opremili za prihodnje dogodivščine v naravi.

Delite svojo dogodivščino!

Naloga izbrancev bo, da se podajo na 3 vrhove, pohode ali izletniške točke in svojo izkušnjo delijo z nami.

Na svoji pohodniški avanturi bodo posneli fotografije in video, ter tako v obliki bloga ali vloga predstavili izdelke iz Intersporta, ki jim bodo polepšali in olajšali včasih naporne, a vedno navdihujoče razmere v divjini.

Izbrana trojica bo prejela enega od spodnjih treh paketov nagrad:


1. Pohodni nahrbtnik + pohodne palice
2. Šotor + spalna vreča
3. Pohodna jakna + pohodni čevlji

osvoji nagrado!

Glavna nagrada je darilna kartica v vrednosti 200 €. Zmagovalec bo tisti, čigar trije blogi oz. prispevki bodo najbolj brani in največkrat deljeni na družabnih omrežjih.

3,2,1 - gremo!

Začetek akcije je 3. maja,  prijave zbiramo do 13.5, zato pohitite in si zagotovite mesto v tekmi za super nagrade in enoletno avanturo!

V prijavnem obrazcu nam opišite, kaj vam pomeni narava, kaj vas žene, da vedno stopate novim dogodivščinam naproti in zakaj bi bili popoln kandidat za avanturo z Intersportom.